OVE ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE POMELE SU SVU KONKURENCIJU: Pazite samo koliko zarađuju na NAJEKSPLICITNIJE SADRŽAJE
Žene, Foto: Printscreen/Instagram/missdlloyd, Printscreen/Instagram/ kerrykatona7, Printscreen/Intagram/ meganbartonfanpage_

OPAAA

OVE ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE POMELE SU SVU KONKURENCIJU: Pazite samo koliko zarađuju na NAJEKSPLICITNIJE SADRŽAJE

Ne mogu verovati koliko sam dobro prošla", pohvalila se Megan koja mesečno na OnlyFansu zaradi 7 miliona evra..

Objavljeno:

Bivša zvezda Keri Katona , pokazala se kao pionirka OnlyFansa preko kojeg zarađuje od 2020. S ciljem da preuzme kontrolu nad svojim glam fotografijama i bankovnim računom, Keri je započela deliti snimke s pretplatnicima na OnlyFansu.

Od pevačice Keri Ketontoe(41) do prezgodnih zvezda "Love Islanda", svi one su deo OnlyFans kolektiva koji zarađuje šestocifreni iznos svaki mesec. Svote najplaćenijih zvezda OnlyFansa kreću se od jednog do nekoliko milionaa mesečno. Naime, OnlyFans je platforma za odrasle koja omogućuje svakome da distribuira svoje golišave sadržaje. Mnogi su poznati otkrili čari ove platforme na kojoj zarađuju neverovatne svote za svoje golišave fotografije, koje mu videti samo njihovi pretplatnici. U nastavku saznajte koliko neke zvezde OnlyFansa zarade na temelju svojih golih tela...

Ova 41-godišnjakinja je majka petoro dece, nekoliko puta je bankrotirala i postala je milionerka. I tako već godinama. Međuti, zahvaljujuć iOnlyFanse pevačica sada živi u vili koju plaća 90.000 evra mesečno, a putem platforme zaradi i vše od 6 miliona evra svaki mesec.

Smatra se da je bivša zvezda "Love Islanda" , Megan Barton-Hanson (28) zaradila ogromne pare novca od OnlyFansa, a navodno je sve uložila u luksuznu kuću u Londonu. 2020. bivša striptizeta rekla je za The Sun: "Tako sam ponosna na OnlyFans, započela je...

"Znala sam koliko devojke s kojima sam radila u seks industriji zarađuju preko web kamera, pa sam pomislila, zašto i sama to ne bih isprobala. Ne mogu verovati koliko sam dobro prošla", pohvalila se Megan koja mesečno na OnlyFansu zaradi 7 miliona evra..

Čak bi i Adam Kolard verovatno priznao da nije najveća zvezda koju je "Love Island" ikada proizveo, ali je sigurno jedna od najbogatijih, 26-godišnjak se aktivirao na OnlyFansu kako bi dobio što više fitnes sledbenika.

S obzirom da analitičari izveštavaju da naplaćuje mesečnu naknadu od samo 54 evra, njegova vrednost je neverovatna. Njegovi mesečni prihodi od OnlyFans stranice iznose više od 2 miliona evra.

Majka koja ima 38 godina i četvoro dece još je dodala da joj OnlyFans "plaća račune". Danijel Liod i te kako može da plati račune sa mesečnom platom od 810.000 evra.

(Espreso / Net.hr / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.