ISPLIVALO ŠOKANTNO SAZNANJE O HRVATICI: Posle 3 godine OVIM JE SVE DIGLA NA NOGE (FOTO)
Lea Mijatović, Foto: Printscreen/Instagram

OTKRIVENO

ISPLIVALO ŠOKANTNO SAZNANJE O HRVATICI: Posle 3 godine OVIM JE SVE DIGLA NA NOGE (FOTO)

Lea Mijatović odlučila se razvesti nakon tri godine braka

Objavljeno: 14:29h

Lea Mijatović (36), bivša pevačica rock benda Teška industrija, razvodi se od inženjera elektrotehnike Andreja Šepčića nakon tri godine braka.

Pevačica je s Instagrama obrisala sve zajedničke fotografije, a nedavno je izbacila i novu pesmu "Sebi dovoljna" s kojom je takođe poslala značajnu poruku ponovne slobode.

"Svi koji su do sada čuli pesmu imaju uglavnom isti komentar, a to je da sam se vratila svom starom poznatom zvuku, onom malo žešćem, jer ipak je doma najprijatnije", rekla je Lea koja je sama napisala tekst za ovu "čvrstu žensku" pesmu.

"Želim ponovno pronaći Leu koja voli muziku, koja voli društvo, koja voli izlaske, druženje sa svojim curama, koja voli sport. Puno toga čovek zapostavi što se tiče samog sebe kad je u vezi, barem je kod mene takav slučaj jer se posvetiš drugoj osobi, posvetiš se zajednici i nekad malo zaboraviš na sebe i neke svoja slatka zadovoljstva. Pa, evo, ja sebi sad priuštim slatka zadovoljstva koje volim", rekla je za In Magazin.

Splitska pevačica je još posebno istaknula da su joj glavna podrška u svomu njeni najbliži.

"Imam sreću da imam podršku svojih najbližih, porodice, prijatelja, imam muziku koja me nosi, saradnike, tako da nekako sve je lakše uz toliki oblik podrške", rekla je Lea i dodala:

"Radim u muzičkoj školi, predajem pevanje i sve se nekako vrti oko muzike".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.