TANJU JE MUŽ DOVEO U RIJALITI, A ONDA JU JE UHVATIO U BIZARNOM SE*SU: Glavna zvezda bio je VIBRATOR
Tanja, Foto: Printscreen

NASTAO SKANDAL

TANJU JE MUŽ DOVEO U RIJALITI, A ONDA JU JE UHVATIO U BIZARNOM SE*SU: Glavna zvezda bio je VIBRATOR

Ako ste mislili da se na našim prostorima odvijaju najbizarniji rijaliti programi, znajte da je Portoriko upravo prešišao sve, i to ovom iznuđenom istinom od žene koja po svaku cenu želi da izbegne razvod

Objavljeno: 13:40h

Gledaoci su bez daha pred ekranima pratili raspravu muža i žene. Muž Alehandro insistira na razvodu jer je, kako tvrdi, njegova supruga spavala sa svojom usvojenom majkom. Ceo slučaj izlažu pred sudijom, i kreće žučna rasprava.

Alehandro ide dalje i navodi da su se on i Tanja zabavljali godinu dana pre venčanja. Ona je, kaže, insistirala da seks konzumiraju tek kad budu zvanično u braku. Prve bračne noći ga je izbegavala, a onda je izneo šokantnu tvrdnju da je zatekao svoju suprugu u seksu sa njenom majkom koja ju je usvojila. Kako je izjavio, uhvatio ih je u trenutku dok je majka vibratorom vršila penetraciju.

Tanja, s druge strane, rasvetljava ceo slučaj i prave Alehandrove motive za razvod. Ona otkriva da je rođena sa Rokitanski sindromom, poremećajem zbog koga joj vagina, materica i grlić materice nisu razvijeni. Kako je dalje otkrila, kada ju je Alehandro zaprosio, rešila je da ode na operaciju u nadi da će nakon toga moći da ima odnose sa njim.

Tanja
foto: Printscreen

Prve bračne noći je, kaže, pokušala da ima odnos sa mužem, ali ju je bolelo toliko da je mislila da će se onesvestiti.

- Osećala sam se užasno nakon toga. Mislila sam da sam jedan promašaj od žene jer nikad neću moći da zadovoljim svog muža. Zato sam zamolila majku da mi pomogne - otkrila je Tanja i ostavila sve gledaoce bez teksta.

Tanja
foto: Printscreen

A kada su obe strane iznele argumente, sudija je, na Tanjin užas, odobrila razvod, dok su šokirani gledaoci mogli da nastave dalje sa prebacivanjem kanala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.