Četkica u gaće i drljaj: Postavili su kameru u WC i otkrili šta njohov cimer radi! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Brant David

koji frik!

Četkica u gaće i drljaj: Postavili su kameru u WC i otkrili šta njohov cimer radi! (VIDEO)

Kada su počeli da primećuju neke vrlo neobične stvari u zajedničkom kupatilu, par je svojim cimerima pripremio "zasedu" u obliku skrivene kamere. Ono što su videli ih je poprilično šokiralo
Objavljeno:

Nakon nekoliko nedelja života s dvoje ljudi koji su takođe bili u vezi, Sara (28) i njen partner su počeli da sumnjaju da im neko ulazi u sobu kada ih nema kod kuće. Par s Novog Zelanda svoju teoriju je testirao dobro poznatom metodom - kada su napuštali kuću iza vrata bi postavili papuču i ona je gotovo uvek bila pomerena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sara je primijetila da neko koristi njenu kozmetiku, a plavu kosu je pronašla i u svojem prljavom donjem vešu.

Kada su se suočili s cimerima i objasnili im da je prilično očigledno da se nešto događa, oni su sve poricali. Zbog toga su Sara i njen dečko odlučili postaviti kameru kako bi videli što se tačno događa

- Nisam verovala svom dečku kada me nazvao i rekao što je video. Zašto bi to iko učinio? Što smo im mi krivi? Plakala sam - izjavila je Sara.

Snimak je pokazao da je njihov cimer ulazio u njihovu sobu i u kupatilo. Tamo bi spuštao pantalone, uzimao njenu četkicu i s njom se trljao po - preponama. To je potrajalo 20 sekundi nakon čega se zakopčao i izašao iz sobe.

Nakon što su mu se suprotstavili i pokazali mu snimak, muškarac je sve priznao i objasnio im da ima "opsesiju četkicama za zube".

Odselili su se već sledećeg danas, a pre odlaska su im kupili nove četkice.

Realno, da li je ovo najbiziranije što ste čuli danas?

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.