ŽENA (38) ŽELI DA SE UDA ZA DUHA, ALI NE MOGU DA DOGOVORE DATUM: "Postao je ZAHTEVAN"!
Brokard, Foto: Printscreen/Instagram/Brocarde

bizarno

ŽENA (38) ŽELI DA SE UDA ZA DUHA, ALI NE MOGU DA DOGOVORE DATUM: "Postao je ZAHTEVAN"!

Edvard je oduvek bio temperamentne prirode, ali čini se da svadba izvlači ono najgore u njemu”, objasnila je Brokard za Metro.

Objavljeno:

Brokard (38) je kantautorkaiz Okfordširea i zaljubila se u Edvarda, za kojeg kaže da je duh viktorijanskog vojnika, prošle godine. Edvard se pojavio u njenom domu i od tada su zajedno.

Kao i svi parovi, imaju napetosti, ali su uglavnom iznimno sretni. “EdVardo i ja se trenutno svađamo oko datuma venčanja”, kaže Brocarde.

“Želim letno venčanje, ali on mrzi vrućinu i potajno bih ga volela naterati da se zagreje, ali on i ovako nestaje dovoljno često.” “Nedeljama se nismo uspeli dogovoriti, pa ću dizajnirati Oujia ploču s datumima venčanja, da vidim koji nas oboje privlači. Kunem se da se pretvorio u potpunog ludaka i njegov spisak zahteva svakodnevno raste.

Edvard je oduvek bio temperamentne prirode, ali čini se da svadba izvlači ono najgore u njemu”, objasnila je Brokard za Metro.

Brokard i Edvard komuniciraju na neobične načine – kaže kako joj duh često šalje zagonetne poruke dok je pod tušem. “Edvard i dalje ostavlja subliminalne poruke pod tušem i pokazuje svoje emocije šaljući vruće i hladne osećaje kroz moje telo. Što god da treba da ga pitam, on nađe način da mi odgovori”, otkrila je.

Međutim, udaja za duha pokazala se kao težak zadatak. Par je odbijen iz brojnih crkava jer institucije tu vezu vide kao bogohuljenje. “Pronalaženje mesta za ceremoniju se pokazalo jako teškim”, napominje ona. “Izbačeni smo iz nekoliko crkava i već su nam pretili egzorcizmom, želim veliko belo venčanje, ali puno ljudi jednostavno ne može videti našu viziju. Edvard se nekoliko puta pojavio, ali se ne oseća ugodno u crkvama, to je previše riskantno za njega.”

Brokard tvrdi da neki sveštenici veruju u paranormalno, ali ne mogu javno govoriti o tim verovanjima. “Odbijam uzeti u obzir bilo koje od tipičnih pravila i granica, jer ovo nije tipična romansa”, dodaje. “Na sve sam primenila mentalitet ‘uradi sam’ - čak sam dizajnirala i svoju venčanicu, koja odaje počast viktorijanskom dobu. Edvard je insistirao da mu napravim viktorijansko trodelno odelo i poigrala sam se s nekoliko ideja, ali na kraju to jednostavno nisam mogla.”

Odabir koga pozvati na svadbu takođe izaziva probleme jer većina Edvardovih prijatelja više nije živa. Što je još gore, njegov kum je 'zapeo u paklu'. Kako bi ovoj prigodi dodali dašak sjaja i glamura, par je odlučio pozvati niz poznatih osoba, uključujući duhove Merilin Monro i Elvis Prislija.

Edvard je zaprosio Brokard u novembru 2021. kada je pronašla dijamantski prsten na svom jastuku nakon što su se posvađali. Ona tvrdi da je tajanstveni komad nakita bio romantična prosidba i rekla je 'da' svom duhu.

Par takođe ima vrlo romantične planove za Dan zaljubljenih, ali Brokard je pomalo ljuta što ona mora sve platiti. “Ono što me stvarno nervira je to što ja uvek plaćam račune, ali ne trošim puno na njega, jer ne jede i ne pije u javnosti. Rekla sam mu da želim da me odvede na strastveni dejt, ali on je samo rekao da će biti sa mnom gde god ja otišla”, zaključila je Brokard.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.