BACAO KASIRKU KAO KRPENU LUTKU PO PRODAVNICI! Isplivao snimak BRUTALNE pljačke (VIDEO)
Snimak, Foto: Printscreen/Metro

jezivo!

BACAO KASIRKU KAO KRPENU LUTKU PO PRODAVNICI! Isplivao snimak BRUTALNE pljačke (VIDEO)

Ženu je vukao i bacao po radnji dok se drao da otvori kasu i da mu pare

Objavljeno:

Objavljen je šokantni snimak sigurnosne kamere iz jedne prodavnice u Engleskoj na kom se vidi kako je pljačkaš naoružan nožem zgrabio radnicu za kosu i bacao je okolo kao krpenu lutku. Krejg Džonson (39) osuđen je na šest godina i tri meseca u zatvora nakon suđenja za zločin iz marta 2020. godine.

Na snimku iz Safolka se vidi kako drži poduže sečivo na grlu prestravljene kasirke dok drugom rukom pokušava da otvori kasu. Pobegao je praznih šaka pre nego što je samo sat vremena kasnije upao u drugu radnju u obližnjem Leistonu, ukravši novac i cigarete nakon što je od muškog člana osoblja zahtevao da otvori sef.

Ženu je vukao i bacao po radnji dok se drao da otvori kasu i da mu pare. Iako ništa nije ukradeno, kasirka je tokom tučnje zadobila posekotine i modrice i bila je izuzetno potresena stravičnim iskustvom.

Džonson, za koga je policija saopštila da ima „užasnu istoriju nasilnih zločina“, se na sudu u Ipsviču izjasnio krivim za pljačku i pokušaj pljačke.

On je već robijao zbog prethodnih pljački i bio je na uslovnoj slobodi nakon dobijanja šestogodišnje kazne zbog dva predhodna zločina.

Bonus video:

00:42

KAFA, ČOKOLADA, BANANE… Šta se to dešava u PRODAVNICAMA širom Srbije, cene pojedinih proizvoda neverovatne!

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.