MLADIĆ (23) MAKAZAMA ODSEKAO POLNI ORGAN! Hteo da ga "ISPRAVI", ostalo mu 2 CENTIMETRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

MLADIĆ (23) MAKAZAMA ODSEKAO POLNI ORGAN! Hteo da ga "ISPRAVI", ostalo mu 2 CENTIMETRA!

Mladiću je postavljena dijagnoza psihoze uzrokovane marihuanom, a halucinacije su počele nakon upotrebe ove droge

Objavljeno:

Nesrećni 23-godišnji muškarac sa Tajlanda je makazama odsekao svoj polni organ nakon što je imao zastrašujuću epizodu psihoze zbog pušenja marihuane, prenosi Dejli star.

Studija bizarnog slučaja pojavila se u zborniku radova, a neimenovani čovek je počeo da oseća bol i nelagodu u međunožju dva sata nakon što je u bongu popušio dva grama ovog opijata.

Doživeo je erekciju bez se*sualnog uzbuđenja i počeo da veruje da mu je polni organ iskrivljen. U želji da zaustavi bol i “ispravi krivinu” , mladić je uzeo makaze i počeo da seče kožu na vrhu, ali se malo zaneo, pa odsekao ceo penis i počeo obilno da krvari.

Dva sata kasnije odvezao se u bolnicu kako bi potražio pomoć ali se gubitak krvi nastavio. Međutim, lekari nisu uspeli da mu spasu polni organ jer je bio previše oštećen, pa su morali da ga amputiraju.

Pišući studiju slučaja dr. Tirapon Tangsuvanaruk je objasnio detalje stravične povrede, posle koje je mladiću ostalo samo 2 centimetara.

– Distalni penis se smatrao previše prljavim i krhkim za rekonstrukciju. Amputirani distalni deo penisa imao je krhke dorzalne vene – navodi se u naučnom radu.

Mladiću je postavljena dijagnoza psihoze uzrokovane marihuanom, a halucinacije su počele nakon upotrebe ove droge. Nisu pronađeni dokazi o korišćenju drugih droga.

Lekari koji objavljuju slučajeve u zborniku zabeležili su da je u poslednjih 20 godina zabeleženo 100 slučajeva psihoze uzrokovane supstancama koje su rezultirale sakaćenjem sopstvenih genitalija.

Dodali su da je verovatnoća razvoja psihoze tokom konzumiranja marihuane direktno povezana sa nivoom THC-a prisutnog u drogi.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.