MAJKA MONSTRUM! Mučila SINA (7) dok nije OSTAO bez NOGU,potom ISPLIVALE još GORE VESTI!
Majka, Foto: Kent Police

užasno!

MAJKA MONSTRUM! Mučila SINA (7) dok nije OSTAO bez NOGU,potom ISPLIVALE još GORE VESTI!

Istog jutra kad je saznala te vesti o majci monstrumu, Tonija su toliko bolele ruke koje su mu bile jako natečene i borio se da piše u školi u takvom stanju

Objavljeno:

Usvojiteljka hrabrog dečaka Tonija Hadžela (7) ispričala je o svom besu kada je saznala da je uvrnuta biološka majka Džodi Simpson zatvorena zbog zlostavljanja podnela zahtev za puštanje na slobodu.

Simpson i njen tadašnji dečko Entoni Smit osuđeni su na 10 godina zatvora nakon što su toliko mučili svog sina kada je imao samo šest nedelja, da je od posledica zlostaavljanja izgubio obe noge.

Toni, koji sada ima sedam godina, pronašao je dom pun ljubavi sa Paulom Hadžel i naučio da hoda sa protetskim udovima, osvajajući srca širom nacije svojim dobrotvornim putovanjima.

Žena
foto: Kent Police

Paula se zalaže za strože zakone za “čudovišta” poput Simpsona i bila je užasnuta kada je saznala da Tonijev zlostavljač, koji bi mogao biti slobodan u avgustu, već licitira za jednodnevno puštanje na slobodu dok on i dalje pati.

– Naš mali dečak se suočava sa životnim izazovima. Zašto se njegovi nasilnici ne mogu suočiti sa doživotnom kaznom? Simpson čak nije ni u bezbednom zatvoru, a vest da je podnela zahtev za jednodnevno puštanje na slobodu nas je jako pogodila kazala je Paula.

Čovek
foto: Kent Police

Istog jutra kad je saznala te vesti o majci monstrumu, Tonija su toliko bolele ruke koje su mu bile jako natečene i borio se da piše u školi u takvom stanju.

– Svakog dana mora da prevaziđe posledice povreda koje su mu promenile život, a koje su naneli njegovom malom telu. Ipak, čudovišta koja su izazvala njegov bol i patnju imaju drskost da traže dnevno oslobađanje, sve vreme odbrojavajući dane do trajne slobode za nekoliko meseci – nastavlja ogorčena Paula.

Simpson (27) i Smit (53) izveli su niz “zlobnih, energičnih napada” na Tonija, uključujući i brutalne prelome od kojih je dečak ostao bez nogu, a svojevremeno je imao i sepsu. Preživeo je samo zahvaljujući veštini lekara koji su ga lečili.

Uprkos njegovim povredama, tužioci su u početku smatrali da nema dovoljno dokaza da osude Simpsona i Smita, ali Paula i suprug Mark iz Kings Hila vodili su kampanju da se suoče sa pravdom.

Sudija na njihovom suđenju nazvao je to jednim od najgorih slučajeva zlostavljanja dece koje je mogao da zamisli, ali je mogao da izrekne maksimalnu kaznu od 10 godina svakom od njih u februaru 2018. godine.

Bolesni par će biti oslobođen kada odsluži polovinu kazne, sa bilo kojim vremenom provedenim u pritvoru, uzetim u obzir.

Bonus video:

04:58

BRZE VESTI 31.01.2022. 15.55

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.