HOROR! Pijani SVEŠTENIK hteo da ZAKOLJE kozu, pa greškom prerezao GRKLJAN svom pomoćniku (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

HOROR! Pijani SVEŠTENIK hteo da ZAKOLJE kozu, pa greškom prerezao GRKLJAN svom pomoćniku (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Festival je organizovan u lokalnom hramu Jelama, posvećenom boginji zaštitnici Andre Pareša, a ovakvo žrtvovanje životinja je inače sve manje popularno među Hindusima

Objavljeno:

Šokantno nehotično ubistvo dogodilo se u indijskoj državi Andre Pradeš kada je sveštenik umesto da zakolje kozu, greškom prerezao grkljan svom pomoćniku.

Kako prenose indijski mediji, sveštenik poznat pod imenom Čalapati nameravao je da žrtvuje kozu povodom hinduističkog praznika Sankratija i odseče joj glavu, ali je pod dejstvom alkohola promašio i zabio nož u grlo 35-godišnjem pomoćniku Surešu, koji je držao životinju.

Kako prenosi agencija UNI, nesrećni čovek je obilno krvario i prebačen je u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Iza sebe je ostavio ženu i dvoje dece.

Isti medij navodi da je žrtvovanje životinje trebalo da se dogodi kao ritual u okviru životinjskog festivala Kanuma, koji se održava trećeg dana Sankrantija u Andra Pradešu.

Festival je organizovan u lokalnom hramu Jelama, posvećenom boginji zaštitnici Andre Pareša, a ovakvo žrtvovanje životinja je inače sve manje popularno među Hindusima.

Sveštenik Čalapati je, prema tamošnjim medijima, uhapšen i sproveden u policijsku stanicu, a za sada nije poznato da li će odgovoarati za krivično delo ubistva.

(Espreso/Tribune India)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.