MONSTRUOZAN ČIN! Snimljen momenat BRUTALNE OTMICE, devojka ostala INVALID (VIDEO)
Kidnapovanje, Foto: Printscreen/Daily Mail

užasno!

MONSTRUOZAN ČIN! Snimljen momenat BRUTALNE OTMICE, devojka ostala INVALID (VIDEO)

Vozilo je velikom brzinom napustilo mesto zločina, a nedaleko odatle devojka je ispala pri brzini od blizu 100 kilometara na sat, zadobivši katastrofalne povrede glave

Objavljeno:

Dvojica Britanaca osuđena su u sredu na zatvorske kazne zbog kidnapovanja devojke, koja je nakon pada iz kombija u pokretu ostala invalid, piše San.

Ejndžel Lin (19) doživela je frakturu lobanje i više ne može da hoda i govori. Oteo je njen bivši dečko Čej Bouskil (20), koji je osuđen na sedam i po godina, uz pomoć njegovog druga Roka Sansonea (20), osuđenog na 21 mesec robije.

Stravičan trenutak otmice nasred ulice snimila je sigurnosna kamera 27. septembra 2020. godine u Lajsteršajeru. Na njemu se vidi kako devojka hoda ulicom, prolazi pored belog kombija u kom su bili nasilnici i izlazi iz kadra. Naime par se neposredno pre toga posvađao, a Bouskil je krenuo vozilom za Linovom i napravio joj sačekušu na ulici. Onda je zgrabio sa leđa, preneo preko ulice i strpao u kombi.

Vozilo je velikom brzinom napustilo mesto zločina, a nedaleko odatle devojka je ispala pri brzini od blizu 100 kilometara na sat, zadobivši katastrofalne povrede glave. Našao ju je prolaznik dok je ležala na kolovozu u jako teškom stanju.

Hitna pomoć je požurila na lice mesta i ona je prebačena u bolnicu, ali, uprkos intervenciji lekara, ona je ostala u bolnici sa povredama koje su joj promenile život. Ejndžel nije u stanju da komunicira, hoda ili se hrani i potrebna joj je 24-časovna nega, kaže njena porodica. Lekari joj daju jako male šanse za oporavak.

Bouskil i Sansome su ubrzo uhapšeni, ali su negirali su kidnapovanje. Dokazi su ipak bili previše jaki i oni su proglašeni krivim od strane porote.

U srceparajućem saopštenju izdatom nakon slučaja, Ejndželin otac Pedi Lin rekao je da život njegove ćerke nikada neće biti isti.

– Naši životi su zauvek promenjeni do neprepoznatljivosti. Ejndžel je bila tako puna života i imala je tako svetlu budućnost pred sobom. Ta budućnost joj je nažalost oduzeta. Katastrofalne povrede koje je pretrpela značiće da život nikada neće biti isti za nju, niti našu porodicu – rekao je on.

Bonus video:

16:06

VEČERNJI DNEVNIK 27.01.2022.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.