TINEJDŽER HTEO DA UBIJE DŽOGERA DA BI IMAO LEŠ SAMO ZA SEBE: Inspiracija mu je bio ČUVENI HOROR FILM (VIDEO)
Logan, Foto: Brevard County Sheriff's Office

JEZIVO!

TINEJDŽER HTEO DA UBIJE DŽOGERA DA BI IMAO LEŠ SAMO ZA SEBE: Inspiracija mu je bio ČUVENI HOROR FILM (VIDEO)

Smit je pripremio gumeni čekić, dezodorans i pojas i sakrio se između dva parkirana automobila na prilazu svoje kuće

Objavljeno:

Logan Smit (18) sa Floride uhapšen je nakon što je pokušao da zadavi džogera. Njegova žrtva je, međutim, uspela da ga savlada i zadrži do dolaska policije.

Smit je planirao da drži telo muškarca u svom plakaru “kako bi ispunio svoje seksualne fantazije”, saopštila je policija.

Problematični tinejdžer skovao je svoj morbidni plan nakon što je odgledao horor film “Vrisak”. Šest nedelja je pratio džogera, a navodno je otkrio policajcima da je proučavao njegovu rutu trčanja, koja je prolazila pored njegove kuće.

Smit je pripremio gumeni čekić, dezodorans i pojas i sakrio se između dva parkirana automobila na prilazu svoje kuće gde je sačekao žrtvu. Navodno je planirao da ga zadavi i onda odvuče u kuću.

Policiji je rekao da je planirao da žrtvu udari čekićem i oslepi ga dezodoransom a potom da njegovo telo sakrije u ormaru kako niko ne bi saznao za ubistvo i kako bi imao leš samo za sebe.

– Optuženi je izjavio da je planirao da se igra sa žrtvom kako bi ispunio svoje seksualne fantazije. Kada je krenuo u napad, bacio je pojas preko žrtvine glave i počeo da ga guši. Međutim, žrtva je iskoristila svoje borilačke veštine kako bi uzvratila napadaču, koga nikada pre nije sreo, niti je razgovarao s njim – navela je policija.

Smitov očuh opisao ga je kao samotnjaka koji se psihički bori otkako je njegov otac poginuo u automobilskoj nesreći pre pet godina.

– Mislili smo da je jedino čudno to što želi sam da ide u bioskop. Osoba poput Logana više je usamljenik, ne želi da izlazi iz svoje zone komfora – rekao je očuh.

– Svi smo na gubitku zbog ovoga. Teško je shvatiti misli koje su mu prolazile kroz glavu i šta je želeo da učini – dodao je očuh.

Smit je optužen za pokušaj ubistva i u pritvoru je bez prava na kauciju.

(Espreso / Nju jork post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.