JURILI GA ZBOG PRONEVERE, PA DOŠLI DO ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA: Pretres kamiona ih ostavio u ŠOKU, HOROR!
Erik Holand, Foto: Police Las Vegas

jezivo!

JURILI GA ZBOG PRONEVERE, PA DOŠLI DO ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA: Pretres kamiona ih ostavio u ŠOKU, HOROR!

Iako je Holand ponovo pokušao da pobegne, bacajući razne predmete na policajce koji su ga jurili, a sve u pokušaju da ih uspori, policajci su ga savladali i uhapsili ga

Objavljeno:

Policija koja je jurila čoveka za kojim se traga zbog optužbi za krađu i proneveru, došla je do zastrašujućeg otkrića kada je uhvatila osumnjičenog.

Pretresom kamiona odbeglog Erika Holanda (57) nedaleko od Las Vegasa otkrivena je hladnjača u kojoj je bila odsečena ljudska glava i drugi delovi tela.

Holand (57) je tražen u vezi sa optužbama za krađu identiteta i prevaru u vezi sa kupovinom automobila, ali kada ga je policija Las Vegasa zaustavila u blizini hotela i kazina “Rio All-Suite” u četvrtak, Holand je pobegao.

Iako je uspeo da zameni kamione, policijski helikopter ga je držao na vidiku, a policajci su uspeli da ga sateraju u ćošak u obližnjem stambenom bloku.

Iako je Holand ponovo pokušao da pobegne, bacajući razne predmete na policajce koji su ga jurili, a sve u pokušaju da ih uspori, policajci su ga savladali i uhapsili ga.

Međutim, pravi šok je usledio tokom pretresa njegovog vozila koje mu je služila za bekstvo i kamuflažu.

U jednom od kamiona bilo je nekoliko velikih rashladnih kutija, a unutar jednog od njih, zapanjeni istražitelji pronašli su ostatke ljudskog tela – uključujući glavu nepoznatog čoveka.

Istraga za proneveru i krađu identiteta prerasla je sada u istragu ubistva, a Holand je glavni osumnjičeni.

Bonus video:

49:32

REDAKCIJA 28.12.2021. 3. DEO

(Espreso/The Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.