OVAJ MUŠKARAC (61) NA POLNOM ORGANU IMA ČAK 278 PIRSINGA: Otkrio je kako mu izgledaju ODNOSI, NEVERICA (FOTO)
Rolf Bukholc, Foto: Printscreen/Instagram/robuchholz

vau!

OVAJ MUŠKARAC (61) NA POLNOM ORGANU IMA ČAK 278 PIRSINGA: Otkrio je kako mu izgledaju ODNOSI, NEVERICA (FOTO)

Rolf se inače upisao i u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najviše pirsinga na svom telu

Objavljeno:

Nemac Rolf Bukholc (61), koji po celom telu ima stotine pirsinga, navodi da je prezadovoljan svojim s*ksualnim životom i da mu u tome dosta pomaže to što je “izbušio” i svoj polni organ, stavivši 278 pirsinga i na tom delu tela.

Ekstravagantni muškarac ukupno na telu ima 453 pirsinga, u međuvremenu je istetovirao i očne jabučice, a ugradio je i implantate kako bi mogao da ima rogove.

– S*ks? Ma nemam s tim nikakvih problema. Da ih je ikad bilo, davno bih se rešio pirsinga – naveo je Rolf na pitanje o tome da li mu smetaju polni odnosi imajući u vidu da i na “vršnjaku” ima pirsinge, prenosi britanski San.

U prethodne dve decenije “ukrasio” je usne sa čak 94 pirsinga, 37 ih ima na obrvama, a nešto najbolnije što je do sada uradio, bila je tetovaža na dlanu.

– Ljudi često govore da izgledam poput đavola, ali ne verujem u to biće. Zapravo sam iznutra isti čovek kao što sam bio i pre tetovaža i pirsinga – kazao je on.

Srećom po njega, nema problema u s*ksualnim aktivnostima, ali zato na nesreću, ima poteškoća na aerodromima jer sigurnosni alarmi non stop pište čim se približi pošto na sebi ima gomilu metala.

Iako njegov stil može da prođe u liberalnijim zemljama, u onima sa drugačijim shvatanjima i kulturama nije baš omiljen, pa mu tako nisu dozvolili ulaz u Ujedinjene Arapske Emirate jer su tamošnje vlasti pomislile da praktikuje crnu magiju.

Rolf se inače upisao i u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najviše pirsinga na svom telu.

Bonus video:

41:00

USIJANJE 25.12.2021.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.