BEBA LEŽALA U ŠUMI, PREKRIVENA INSEKTIMA! Kada su je podigli, desilo se ČUDO (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/DailyMail

užasno

BEBA LEŽALA U ŠUMI, PREKRIVENA INSEKTIMA! Kada su je podigli, desilo se ČUDO (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Devojčicu bez odeće su, među gustim zelenim lišćem banane, pronašli meštani obližnjeg sela

Objavljeno:

Novorođenče prekriveno posekotinama, modricama i ujedima insekata preživelo je dva dana u jednoj zabačenoj šumi na Tajlandu, dok konačno nije spaseno.

Devojčicu bez odeće su, među gustim zelenim lišćem banane, pronašli meštani obližnjeg sela. Ona je počela da plače čim je otvorila oči, dok su je dizali sa zemlje, a po koži su joj mileli crvi i bube.

Nju su slučajno primetili sakupljači gume, a kada je zaplakala spustili su je na zemlju i čekali da dođu policija i hitna pomoć jer nisu hteli da rizikuju dok je nose.

Devojčicu su spasioci umotali u ćebe i prebacili u bolnicu gde joj je ukazana pomoć. Bila je dehidrirana, ali zdrava i ne očekuje se da će imati trajne zdravstvene probleme.

U toj oblasti u žive opasne životinje kao što su kobre i pitoni, dok temperature dostižu 35 stepeni tokom dana, tako da je beba imala puno sreće.

Portparol policije rekao je da tragaju za majkom devojčice, ali bez kamera u šumi, biće teško ući joj u trag.

– Novorođenoj devojčici su crvi i insekti puzali po telu. Evidencija iz bolnice pokazala je da tamo nijedna žena nije skorije rađala. Verovatno je majka rodila negde drugde i napustila dete u brdima – rekao je policijski pukovnik Prasit Jotong i dodao da će majka biti krivično gonjena.

(Espreso/DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.