HOROR: Pre pogubljenja priznao da je ubio i snajku, nacrtao mapu mesta gde je sakrio telo
Dejvid Koks, Foto: Profimedia

JEZIVO

HOROR: Pre pogubljenja priznao da je ubio i snajku, nacrtao mapu mesta gde je sakrio telo

Dejvid Nil Koks (50) je prvi zatvorenik koji je pogubljen u Misisipiju za devet godina. Pre egzekucije, povukao je sve žalbe i rekao da je "vredan smrti" pre nego što je Vrhovni sud odredio datum pogubljenja

Objavljeno:

Rukom nacrtana mapa koja je predata vlastima dan nakon što je država Misisipi pogubila ubicu Dejvida Nila Koksa, odvela je do navodnih posmrtnih ostataka njegove nestale snajke, saopštili su zvaničnici u ponedeljak.

Dejvid Nil Koks, koji je osuđen zbog ubistva supruge Kim Kirk Koks 2010. godine, dugo je bio osumnjičeni u slučaju nestanka supruge njegovog brata, Felisije Koks 2007, koja je tada imala 40 godina.

Pre nego što je pogubljen 17. novembra ove godine, njena ćerka Amber Miskeli napisala mu je pismo u kojem ga je molila da otkrije lokaciju.

- Mislila sam da imam više vremena - rekla je Miskeli za NBC, prenosi Yahoo.

Mrtvozornica okruga Pontotok Kim Bedford rekla je u ponedeljak uveče da pomsrtni ostaci, koji su otkriveni u njenom području u nedelju, izgleda da pripadaju Felisiji Koks.

Imamo razlog da verujemo da su njeni - rekla je Bedford.

Tužilac Džon Vedl rekao je da će se uraditi DNK analiza kako bi se došlo do zvaničnih podataka.

- Miskeli i drugi članovi porodice bili su prisutni i posmatrali iskopavanje ostataka - rekao je Vedl.

Dejvid Nil Koks je 26. oktobra "priznao krivicu svojim advokatima" u slučaju nestanka osobe. Za sada nije poznato da li je ovo usledilo nakon pisma žrtvine ćerke, kao ni da li je rekao da li je imao bilo kakve veze sa njenom smrću.

Slučaj se brzo razvijao nakon pogubljenja, a njegovi advokati su tokom sastanka sa tužiocima 19. novembra predali mapu koja, kako se čini, prikazuje poznato imanje u ulici Kejn Krik u okrugu Pontotok.

- Koks oseća duboko žaljenje i želi da pruži zaključak porodici Felisije Koks - rekao je advokat Koksa u saopštenju 6. decembra.

Miskeli je rekla kako je uvek sumnjala da je on ubio njenu majku jer je išla u posetu njegovoj supruzi, pre nego što je nestala.

- On je bukvalno poslednja osoba koja je bila sa njom kad je bila živa - rekla je Miskeli.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.