VASPITAČICA LOREN UKRALA 22.000 DINARA OD DRUGARICE: Ali, kada je provaljena, krenula u KRVAVI POHOD
Loren Volš, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOKANTNO!

VASPITAČICA LOREN UKRALA 22.000 DINARA OD DRUGARICE: Ali, kada je provaljena, krenula u KRVAVI POHOD

Izbola je prijateljicu i njenog dečka

Objavljeno:

Vaspitačica Loren Volš (22), koja je 18 puta izbola svoju najbolju prijateljicu, danas je osuđena za pokušaj njenog ubistva.

Loren je više puta nožem izbola Kelsi Gielink, a takođe je optužena da je izbola i dečka svoje prijateljice, Veslija Pembertona.

Volš iz Zapadnog Derbija je priznala da je ranila obe žrtve sa namerom da im nanese teške telesne povrede. Takođe je priznala krađu bankovne kartice Gielink, sa koje je potrošila 144 funte (oko 20.000 dianra) ujutru nakon napada.

Ovog popodneva, porota je proglasila Volš krivom za pokušaj ubistva Gielink, većinom od 10:2, nakon skoro 11 sati većanja na sudu u Liverpulu.

Maćeha Ema (32) BRUTALNO mučila dečaka (6), dok je umirao uradila MORBIDNU stvar: Otac sve znao (FOTO)

Na suđenju, koje je do sada trajalo šest dana, rečeno je da je Gielink zadobila rane na licu, grudima, telu i stomaku i presečene tetive na desnoj ruci, u incidentu koji se dogodio 14. aprila ove godine.

Tužioci navode da je Volš tog popodneva izbola Gielink nakon što je njena prijateljica otkrila da je njena kartica ukradena i korišćena u dve prodavnice. Volš je rekla poroti da je otišla u kuću svoje prijateljice u Sautgejt Roudu oko podneva da prizna krađu, ali nije imala “hrabrosti” da to učini sve do nešto posle 15 časova, kada se Pemberton vratio kući.

Kako je rekla, nakon što je priznala krađu, Gielink ju je nazvala užasnom osobom, ona je izgubila kontrolu, zgrabila kuhinjski nož i krenula na svoju prijateljicu. Kada je Gielink svedočila prošle nedelje, rekla je sudu da nije imala pojma da je Volšova lopov sve dok to nije saznala sledećeg dana u bolnici.

Gielink je opisala kako je, kada je Pemberton ušao, video da žena ima nož u rukama.

Tada je navodno rekao: “Šta je ovo, j****e?” i gurnuo Volš u kuhinju, koja ga je tad napala i kuhinjskim nožem izbola u grudi i leđa, dok je pokušavao da izađe.

Tužioci sugerišu da je Volš zaključala vrata i ubola ga u ruku dok je hvatao ručku, nakon čega je uspeo da izađe napolje i pozove pomoć.

Sud je saslušao komšiju koji je odmah došao kad je čuo šta se dešava, nakon čega su žrtve prebačene u bolnicu. Volš je kasnije uhapšena. Ona je potvrdila nameru da je obe žrtve želela da povredi, ali je negirala da je nameravala da ih ubije.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.