ODBILA DA SE UDA ZA NJEGA, PA JU JE IZBO ČAK 18 PUTA! Nije ni pokušao da pobegne, želeo da gleda kako PATI I UMIRE
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNO

ODBILA DA SE UDA ZA NJEGA, PA JU JE IZBO ČAK 18 PUTA! Nije ni pokušao da pobegne, želeo da gleda kako PATI I UMIRE

Muškarac je kobne večeri pitao svoju partnerku da se uda za njega, iako ju je prethodno poznavao tek nekoliko meseci, a ona ga je bez mnogo razmišljanja odbila

Objavljeno:

Indijac iz grada Hajderabada uhapšen je zbog pokušaja ubistva žene po imenu Širiša koju je planirao da oženi.

Muškarac je kobne večeri pitao svoju partnerku da se uda za njega, iako ju je prethodno poznavao tek nekoliko meseci, a ona ga je bez mnogo razmišljanja odbila.

Kako je posle rekao policiji, pao mu je mrak na oči posle njenog “ne”, pa je otišao u kuhinju i uzeo nož kojim ju je izbo čak 18 puta.

Širišine krike čule su komšije koje su pozvale policiju, dok napadač nije ni planirao da pobegne. Štaviše, ispostavilo se da je želeo da je gleda kako pati i umire.

Hitna pomoć došla je jako brzo na lice mesta, a žena je sa povredama opasnim po život prebačena u bolnicu. Pravo je čudo kako je Širiša preživela ovaj pokušaj ubistva.

Dok je muškarac bio u pritvoren u policijskoj stanici, žena se u međuvremenu počela polako oporavljati, tek toliko da može da otvori oči i komunicira sa doktorima, sestrama, ali i policijskim inspektorom.

Njemu je Širiša rekla da je odbila muškarca jer je već bila verena za čoveka koji je bio agresivan prema njoj i nije želela da više u životu pravi sličnu grešku. Pritom nije očekivala da će i u novoj vezi doživeti nešto slično, naročito ne napad nožem.

Kako pritvoreni Indijac nije znao za njenu prošlost, već je odbijanje doživeo isuviše lično, slošilo mu se i pokušao je da se ubije iza rešetaka u Račakondi.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.