POLICAJAC UDARIO DOKTORA U PARKU, PA GA ONDA ZADAVIO! Nakon zločina došao kod MAJKE, postavio joj samo 1 pitanje!
Luis Santjago, Foto: Essex County Prosecutor's Office

JEZIVO

POLICAJAC UDARIO DOKTORA U PARKU, PA GA ONDA ZADAVIO! Nakon zločina došao kod MAJKE, postavio joj samo 1 pitanje!

Imao je samo jednu dilemu

Objavljeno:

Policajac Luis Santjago (25) iz Blumfilda ubio je četiri godine starijeg medicinskog radnika Demijena Dimku u lokalnom parku.

Luis je, vozeći se kraj neosvetljenog parka nehotice udario Demijena dok je prolazio biciklom. Uplašivši se za ishod nesreće, umesto da Demijena odvede u bolnicu, Luis je odlučio da ga odvuče u šiblje i tamo zadavi.

Kada je obavio sve što je isplanirao, ubacio je telo Dimke u gepek, pa je otišao kod svoje majke. Tamo joj je odmah ispričao šta se desilo i potom joj je postavio najvažnije pitanje.

Luis nije znao šta će s telom, pa je majku upitao šta dalje da radi, odnosno kako da opravda zločin.

Ona mu je predložila da vrati telo gde se dogodila nesreća i potom pozove kolege i kaže da se u mraku dogodilo to što se dogodilo.

Potom je Luis pozvao i oca, narednika u policiji koji se složio da prikažu ubistvo kao nesreću. Tako su se svo troje vratili na mesto nesreće i vratili su telo u šiblje do dolaska policije.

Ostaje nejasno kako su osmislili da ubistvo prikažu iz tog ugla kad je više nego jasno da će patolog utvrditi pregledom tela da je došlo do davljenja.

To se i dogodilo. Luis je iste večeri sedeo na saslušanju u policiji, ali je zbog nedostatka dokaza pušten da se brani na slobodi. Pušteni su i njegovi roditelji do početka suđenja, iako su bili saučesnici.

Oni će biti optuženi za saučesništvo u zločinu.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.