ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Otvorio je KLIMA UREĐAJ i ugledao nešto od čega se PREVRĆE STOMAK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7

da se naježiš!

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Otvorio je KLIMA UREĐAJ i ugledao nešto od čega se PREVRĆE STOMAK! (VIDEO)

Mekenzi je istakao da zmije mogu da uđu u klimu, ali najveći problem je izvaditi ih kada uđu. Ova vrsta zmije ne smatra se opasnom za ljude, ali sigurno nije prijatno videti zmije kako gmižu po klimi, piše Dejli mejl

Objavljeno:

Zastrašujući video snimila je porodica u Kvinslendu kada su uklima uređaju videli dve zmije kako se pare. Pozvali su lovca na zmije Mekenzija da ih izvadi odatle i vrati ih u prirodu, ali to nije bilo tako jednostavno.

Na snimku koji je objavljen, vidi se kako lovac na zmije koristeći alat i baterijsku lampu pažljivo pokušava da izvuče zmije iz klime. Tvrdi kako mu ovo nije prva intervencija u toj kući.

– Bili smo već u kući ove porodice zbog zmija, ovaj put su se parile dve zmije u klima uređaju – kazao je Mekenzi.

Jednu zmiju je uspeo da izvuče, a druga se vratila u zidove kuće. Porodica će morati da zatvori rupu putem kojem su zmije ušle u klima uređaj, kako se scenario ne bi ponovio.

Mekenzi je istakao da zmije mogu da uđu u klimu, ali najveći problem je izvaditi ih kada uđu. Ova vrsta zmije ne smatra se opasnom za ljude, ali sigurno nije prijatno videti zmije kako gmižu po klimi, piše Dejli mejl.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.