ŽENA MU PRONAŠLA STRAVIČNE PORUKE U TELEFONU: Nije mogla da dođe sebi, odmah pozvala POLICIJU!
Džeri Mekdonald, Foto: Hamilton County Sheriff's Office

JEZIVO

ŽENA MU PRONAŠLA STRAVIČNE PORUKE U TELEFONU: Nije mogla da dođe sebi, odmah pozvala POLICIJU!

Ubrzo je kontaktirala i policajca koji nije bio na dužnosti, rekavši da se plaši za svoj život

Objavljeno:

Muškarac iz Tenesija Džeri Mekdonald (49) uhapšen je nakon što je njegova supruga na njegovom telefonu pronašla tekstualne poruke poslate drugoj ženi koje su otkrile navodnu zaveru za ubistvo.

Mekdonald iz Čatanuge optužen je zbog nagovaranja na ubistvo, a supruga mu je našla poruke dok je on bio mrtav pijan i onesvešćen, navode sudski dokumenti.

Ona je navela da je pokušavala da kontaktira njegov posao u Erlendžer Lajfforsu da im kaže da neće tog popodneva doći na posao, pošto je prethodno pročitala tekstove zabrinjavajućeg sadržaja.

Ubrzo je kontaktirala i policajca koji nije bio na dužnosti, rekavši da se plaši za svoj život.

Poruke su poslate 39-godišnjoj Vanesi Nelson, a plan je bio da njih dvoje pridobiju materijalnu korist od ubistva, navode vlasti Tenesija.

Prema izjavi pod zakletvom, u jednoj razmeni Nelson je pitala Mekdonalda: “Da li treba da je ubijem”, na šta ju je on “molio i preklinjao” da likvidira tu osobu o kojoj je reč.

– Ovo bi vredelo čak milion. kad je ubijemo, sakupićemo milion i živećemo kao kraljevi i kraljice. Veruj mi, ona ima milion od životnog osiguranja – napisao je Nelson u odvojenim porukama, nakon čega se Vanesa složila sa planom likvidacije.

Mekdonaldsova supruga rekla je policiji da je bila u braku sa njim dve godine, ali da ga poznaje 20 godina. Policiji je rekla da ga nikada ranije nije čula da govori ni u šali o tome da bi nekog ubio zbog novca.

On je odveden u zatvor okruga Hamilton gde ga drže uz kauciju od 75.000 dolara, pokazuju zapisi.

Pred sudom bi trebalo da se pojavi 30. novembra.

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.