MUČILE 16-MESEČNU BEBU DO SMRTI: Za stravičan zločin pokušale da okrive dečaka (2), HOROR!
Frenki i Savana, Foto: Printscreen/Twitter/sakriosamime

jezivo

MUČILE 16-MESEČNU BEBU DO SMRTI: Za stravičan zločin pokušale da okrive dečaka (2), HOROR!

Frenki i Savana negiraju optužbe za ubistvo i za smrt devojčice krive njenog dvogodišnjeg brata

Objavljeno:

Žena i njena ljubavnica optužene su da su njenu 16-mesečnu ćerku davile do smrti i nazivale je pogrdnim imenima, rečeno je u utorak na sudu.

Rečeno je da su Frenki Smit (20) i Savana Brokhil (28), koje obe poriču da su ubile malu Star Hobson, mučile bebu "rvačkim potezima".

Na sud u Bradfordu rečeno je da su terali devojčicu da sedi okrenuta ka zidu ako se loše ponaša.

Frenkina polusestra Ališa Šepler jecajući je svedočila i da je par pričao kako će da "zadavi devojčicu", prenosi "Dejli mejl". Ona je dodala da je Frenki nazivala malu Star "imenima koja se ne smeju govoriti deci", pre njene smrti 22. septembra 2020. godine.

- Star bi se nasmejala, a Frenki bi uz psovke povikala "prestani da se smeješ!" - rekla je polusestra majke monstruma.

Smitova majka Ivon Spendli takođe je svedočila o mučnom slučaju. Jednom prilikom je rekla da joj je pozlilo kada je Frenkina ljubavnica stavila Star uza zid kada je odbila da jede hranu.

Šokantni snimak koji je par snimio u njihovoj kući Zapadnom Jorkširu već je prikazan porotnicima. Na jednom snimku Star ima teške modrice i natečen obraz. Takođe su je snimili kako plače dok su je prisiljavali da se popne uz stepenice sa slomljenom potkolenicom.

Čuli su se i dokazi da je par izvršio brojne jezive Gugl pretrage na svom računaru pre nego što je Star ubijena. Oni su uključivali: "koliko dugo telo može da izdrži bez sna?", "koliko dugo možete da sedite na hladnom?" i "šta uklanja modrice i otoke?".

Na suđenju se već čulo i kako su Frenki i Savana neprestano svađale.

Doktori su bebu našli u teškom stanju 22. septembra prošle godine. Star je bila u nesvesti i odevena samo u pelenu. Devojčici Star je pokidana aorta, a na telu su učene teške povrede. Lekari su ustanovili da je u trenutku smrti imala ozbiljna oštećenja jetre, pluća i pankreasa.

Frenki i Savana negiraju optužbe za ubistvo i za smrt devojčice krive njenog dvogodišnjeg brata.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.