PRONAŠLI TELO BEBE ISPOD MOSTA I ODMAH UHAPSILI OCA: Ono što je rekao policiji ŠOKIRALO celu zemlju, HOROR!
Ilustracija, Foto: printscreen Instagram RMR PRODUCTION

OSVETA

PRONAŠLI TELO BEBE ISPOD MOSTA I ODMAH UHAPSILI OCA: Ono što je rekao policiji ŠOKIRALO celu zemlju, HOROR!

Beba je nestala 23. oktobra, a prema analizi posmrtnih ostataka, veruje se da je dečak preminuo između 30. i 31. oktobra

Objavljeno:

Naime, otac Migel Anhel Meca kidnapovao je svog sina Salvadora starog godinu dana i dva meseca, a potom ga svirepo ubio samo da bi se osvetio bebinoj majci, odnosno njegovoj bivšoj supruzi.

Zločin se dogodio u ruralnom području Tumako kada je pronađeno beživotno telo bebe kod obližnjeg mosta, a DNK tragovi su ukazivali na zlodelo njegovog oca, koji je odmah uhapšen.

Kako se navodi, beba je nestala 23. oktobra, a prema analizi posmrtnih ostataka, veruje se da je dečak preminuo između 30. i 31. oktobra.

Tog 23. oktobra Migel Anhel je bio u jednosatnoj poseti u kući dečakove majke Jakeline Garsije u Kaliju kako bi bio sa sinom, a kako je sud naložio, prenosi Noticias Caracol.

Muškarac je očigledno iskoristio priliku da kidnapuje dete, a potom i da izvrši gnusni čin. On je policiji hladnokrvno priznao zločin.

Jakelina je navela da se razvela od Migela Anhela zbog konstantnog maltretiranja, nasilja i bahatog ponašanje koje više nije mogla da trpi.

Često joj je nanosio psihičke, a i fizičke povrede, ali ni ona sama nije mogla da veruje da je spreman da naudi sopstvenoj bebi.

– Bio je nepodnošljiv, a otkako sam se razvela od njega, svanulo mi je. Kada je shvatio da mi sjajno ide bez njega, postao je nepodnošljiv i non stop mi je zagorčavao život. Ni u snu ne bih pomislila da je spreman čak i bebu da ubije – rekla je između ostalog bebina majka.

Migel Anhel Meca već je optužen za težak zločin teškog ubistva i poslat je u zatvor, a očekuje se i najstroža odluka suda.

On je već imao krivični dosije zbog nasilja u porodici.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.