ORGANIZOVALA TAJNE POHOTNE ŽURKE ZA MLADE: Gledala ih dok su imali ODNOSE, 1 stvar koju je uradila LEDI KRV!
Šenon O’Konor, Foto: Ada County Sheriff's Office

JEZIVO

ORGANIZOVALA TAJNE POHOTNE ŽURKE ZA MLADE: Gledala ih dok su imali ODNOSE, 1 stvar koju je uradila LEDI KRV!

Ona je žurke pravila u strogoj tajnosti, a za to čak nije znao ni njen muž

Objavljeno:

Šenon O’Konor (47) iz Kalifornije optužena je da se bavila organizacijom tajnih pohotnih žurki za tinejdžere, gde bi ih napijala, davala im kondome i ostala kontraceptivna sredstva, a potom ih gledala kako imaju s*ksualne odnose.

Prema sudskim dokumentima, ona je u jednom trenutku bila u spavaćoj sobi kada je 15-godišnjak “jahao” i pipao devojku koja je bila prijateljica njenog sina.

Ona je žurke pravila u strogoj tajnosti, a za to čak nije znao ni njen muž.

Na žurkama su uglavnom prisustvovala deca od 14 i 15 godina, a mnogi od njih su se na tim okupljanjima prvi put napili i imali s*ks, prenosi Njujork post.

– Deca su umela i da preteraju, pa da povraćaju, pa čak se i onesveste od prevelike količine alkohola. Bilo je potrebno mnogo hrabrosti kod te dece da je raskrinkaju i izađu u javnost kako bi podelili ove uznemirujuće sadržaje. Kao roditelj sam šokiran, a kao tužilac odgovoran sam da ovakve osobe koje ugrožavaju decu privedem licu pravde – navodi tužilac Džef Rozen u saopštenju.

Šenon O’Konor je od sredine 2020. do početka ove godine priredila nekoliko žurki u jednoj iznajmljenoj vikendici u čast svog sina i njegovih prijatelja, a vršila je pritisak na prisutne da razvrat drže strogo u tajnosti.

Jednoj 14-godišnjakinji je pretila kako će prošititi lažne glasine o njoj u koje će svi poverovati ukoliko otkrije šta se događa na tim okupljanjima.

Na jednoj zabavi je, čak, gurnula kondom u ruke jednog 14-godišnjaka i gurnula ga u sobu gde je jedna 15-godišnjakinja ležala mrtva pijana.

Šenon se suočava sa krivičnim delima uključujući zlostavljanje dece i s*ksualno zlostavljanje. Takođe joj se na teret stavlja i optužba za prevaru u iznosu od 120.000 dolara neovlašćenih troškova na kreditnoj kartici firme u kojoj je radila.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.