LJUDOŽDER IZ KOMŠILUKA: 19-ogodišnjak ubio bračni par i prejeo se njihovog mesa! (VIDEO)
Foto: Ilustracija, Reuters / Scott Morgan

ČEKA GA DOŽIVOTNA

LJUDOŽDER IZ KOMŠILUKA: 19-ogodišnjak ubio bračni par i prejeo se njihovog mesa! (VIDEO)

Ostin Heruf je optužen za drugostepeno ubistvo, ali će tužioci zahtevati od porote da ga osudi za prvostepeno što može da rezultira doživotnom kaznom
Objavljeno: 15:49h

Devetnaesogodišnji student Ostin Heruf (19), optužen za ubistvo jednog bračnog para, pozvao je policiju u noći ubistva i rekao im da mu treba pomoć pošto je "pojeo nešto gadno". Tinejdžer je na smrt izbo Džona Stivensa (59) i Mišel Mišon (53), koji stanuju u blizini kuće njegovog oca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U divljačkom pohodu povredio je i komšiju Džefa Fišera (47), koji je pokušao da pomogne nesrećnom paru. On se, na kraju, izvukao uz lakše povrede, i potom pozvao policiju.

Došavši na mesto zločina, policija je videla mladića u donjem vešu kako sedi na prilazu garaži, pored tela Džona Stivensa, i jede komade njegovog lica. Hertuf je ispuštao životinjske zvuke. Kada su ga odvezli u bolnicu, rekao je da je "pojeo nešto gadno - ljudsko meso".

Bejbifejs kanibal: Student sa Floride ubio bračni par, pa im pojeo face (FOTO) (VIDEO)

Policija je navela da je tada ispovraćao komade ljudskog mesa. U bolnici je bio skoro dva meseca, pošto su organi počeli da mu otkazaju jer je u garaži ubijenog para popio neku hemikaliju. Ostin Heruf je optužen za drugostepeno ubistvo, ali će tužioci zahtevati od porote da ga osudi za prvostepeno ubistvo što može da rezultira i doživotnom kaznom.

(Espreso.co.rs / Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.