GLEDAJTE NA SVOJU ODGOVORNOST: Muškarac iz čista mira udara dečka limenkom po glavi, drugi gleda i SMEJE SE (VIDEO)
Mučenje dečka, Foto: The Sun/Printscreen

UŽAS

GLEDAJTE NA SVOJU ODGOVORNOST: Muškarac iz čista mira udara dečka limenkom po glavi, drugi gleda i SMEJE SE (VIDEO)

Dvojica muškaraca izvršila su ničim izazvan napad na Starom pijačnom trgu, a jedan je snimljen - smejući se u kameru i pokazujući limenku sidera

Objavljeno:

Jedan muškarac je udarao bespomoćnog mladića limenkom u glavu, dok se njegov drug sve vreme smejao i snimao celu situaciju u ničim izazvanom napadu. Žrtva se čula kako kuka od bola nakon udarca po glavi u bolesnom videu. Policija okruga Notingem apeluje da se žrtva horor napada javi da razgovara sa njima, kao i sa svim svedocima.

Dvojica muškaraca izvršila su ničim izazvan napad na Starom pijačnom trgu, a jedan je snimljen - smejući se u kameru i pokazujući limenku sidera. Nepoznati muškarac iza objektiva kamere je svom prijatelju rekao "samo ga liži čoveče" pre nego što priđu žrtvi.

Čovek obučen u plavi džemper kaže "jo, jo!" čoveku koji je sedeo na trotoaru pre nego što ga je žestoko udario limenkom sidera po glavi. Njegov prijatelj iza kamere odmah počinje da se smeje dok se žrtva hvata za glavu i okrutno "ponovo, uradi to ponovo".

"Odvratno"

Žrtva počinje da viče od bola, govoreći "auu" sve dok dvojica ne počnu da mu se rugaju. Policajci su opisali napad kao "odvratan" i zamolili sve koji možda poznaju osobu sa slike da stupe u kontakt sa njom što je pre moguće, jer se još nisu javili, piše The Sun.

Dvadesetogodišnji muškarac uhapšen je u vezi sa incidentom, pa potom pušten uz kauciju dok policajci nastavljaju istragu. Glavna inspektorka Ejmi Ingliš iz policije okruga Notingem je rekla:

- Ovo je bio bolestan, ničim izazvan napad. To što je snimljeno i objavljeno na društvenim medijima zaista je odvratno i naporno radimo na otkrivanju onoga što se dogodilo. Ako ste osoba koja je napadnuta na video snimku ili ih poznajete, ne oklevajte da stupite u kontakt. Želimo da se uverimo da ste bezbedni i zdravi i da nađemo odgovorne za ovaj napad. Ne tolerišemo nasilje na našim ulicama. Potpuno je neprihvatljivo da neko to uradi i mi ovaj incident tretiramo vrlo ozbiljno.

Upozoravamo da video snimak sadrži elemente fizičkog nasilja. Pogledajte OVDE.

Bonus video:

01:48

JAVNOST ZGROŽENA NA SCENE NASILJA U SRBIJI! Stručnjaci objašnjavaju kako da postupamo kad neko nasrne na nas!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.