MONSTRUOZNO UBISTVO: Ovako su izgledali poslednji trenuci života bliznakinja SVE PRENOŠENO UŽIVO NA INSTAGRAMU
Bliznakinje, Foto: Printscreen/DailyMail

JEZIVO

MONSTRUOZNO UBISTVO: Ovako su izgledali poslednji trenuci života bliznakinja SVE PRENOŠENO UŽIVO NA INSTAGRAMU

Amanda je iza sebe ostavila trogodišnju ćerku, dok je njena identična bliznakinja Amalia ostavila šestomesečnog dečaka

Objavljeno:

Amalija i Amanda Alves, 18-godišnje sestre bliznakinje i majke, monstrum je naterao da kleknu na prljav beton i kosu skupe u punđe. U sledećem trenutku prislonio je pištolj na njihove potiljke i zapucao. Da sve bude još mučnije, snimak jezivih egzekucija prenošen je uživo na Instagramu.

Ubica je potom u jednu sestru ispalio još četiri hica u jednu od sestara i četiri u drugu. Amanda je iza sebe ostavila trogodišnju ćerku, dok je njena identična bliznakinja Amalia ostavila šestomesečnog dečaka.

Beživotna tela sestara pronađena su samo nekoliko sati nakon što su ubijene pored puta iza stambenog kompleksa u Packjusu.

Za stravičan zločin osumnjičen je Mateus Abreu, tinejdžer sa debelim krivičnim dosijeom. Iako policija tek treba da utvrdi motiv ubistava, lokalni mediji prenose da su sestre ućutkane jer su previše bile upućene u poslove lokalnih narko-bandi.

Osumnjičeni tinejdžer je, kako se prenosi, već bio iza rešetaka najmanje sedam puta, uključujući hapšenja za nedozvoljeno držanje oružja i namerno nanošenje telesne povrede prošle godine.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.