MAJKU ZASKOČILI MASKIRANI MUŠKARCI I OTELI JOJ DETE! Otmicu organizovao otac, sve zbog JEDNOG problema
Otmica, Foto: Facebook/printscreen

STRAŠNO

MAJKU ZASKOČILI MASKIRANI MUŠKARCI I OTELI JOJ DETE! Otmicu organizovao otac, sve zbog JEDNOG problema

Elena kaže da dugo nije mogla da pronađe ćerku, te da ju je mala Eva u međuvremenu zaboravila

Objavljeno:

Evu Geršman (7) iz Rusije, oteo je rođeni otac nakon što on i njegova bivša supruga nisu mogli da se dogovore oko viđanja deteta. Prema rečima majke Elene, otmica se dogodila nasred ulice, kada su je zaskočila četiri maskirana muškarca dok se sa ćerkicom vraćala kući iz prodavnice.

- Automobil se zaustavio, nekoliko ljudi je izletelo iz vozila i počeli su da me tuku. Iz ruku su mi oteli dete, strpali ga u kola i pobegli - tvrdi Elena, prenose ruski mediji.

Otac devojčice, Oleg Geršman kaže da je drastične mere preduzeo iz očaja, jer mu supruga nakon razvoda nije dozvoljavala da viđa dete.

On tvrdi da je promenila adresu stanovanja, i da je malecku prebacila u drugu školu.

- Niko od zvaničnika neće da pomogne jednom ocu da pronađe svoje dete. Nisam je video nijedan jedini dan, mesecima, ni za raspust, niko nije hteo da mi pomogne. Za ćerkom sam tragao 26 meseci. Pre godinu dana sam saznao da pohađa jednu privatnu školu - rekao je otac.

Oleg i Elena su se razišli kada Eva još nije imala ni dve godine. Iz njima poznatih razloga, nisu civilizivano mogli da se dogovore oko deteta. Zato je devojčicu, kada je imala samo 20 meseci, otac odveo iz dvorišta i držao je kod sebe sve dok nije bio gotov razvod. Tada je devojčicom krišom odveo u Belorusiju, a potom je hteo da je odvede u Izrael, pošto ima dvojno državljanstvo.

Elena kaže da dugo nije mogla da pronađe ćerku, te da ju je mala Eva u međuvremenu zaboravila.

Sud je 2019. godine doneo odluku da starateljstvo pripadne majci, a ocu je bilo dozvoljeno da viđa dete. Međutim, majka je, prema rečima Olega, ignorisala sudsku odluku i dete "sakrila".

Majka je tvrdila da dete nije krila, već da mala Eva nije ni želela da viđa oca.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.