KRISTINA IZAŠLA U ŠETNJU NAKON ČEGA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Dve godine kasnije porodici saopštena TRAGIČNA VEST!
Kristina Rek, Foto: Printscreen/Facebook

POTRAGA

KRISTINA IZAŠLA U ŠETNJU NAKON ČEGA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Dve godine kasnije porodici saopštena TRAGIČNA VEST!

Porodica ju je opisivala kao “brbljivu, simpatičnu i duhovitu” osobu, a u šetnju te kobne večeri, krenula je zajedno sa svojim psom

Objavljeno:

Kristina Rek (48) iz Mančestera, volonterka u lokalnim dobrotvrnim organizacijama, izašla je iz svog doma 1. oktobra 2018. godine u večernjim satima i od tada joj se izgubio svaki trag.

Porodica je alarmirala policiju i od tada je vladala intenzivna potraga za njom, a zaprepašćujuće je to da od žene nije bilo nikakvih tragova.

Nešto više od dve i po godine kasnije, pronađena je mrtva na svega nekoliko kilometara od kuće.

Porodica ju je opisivala kao “brbljivu, simpatičnu i duhovitu” osobu, a u šetnju te kobne večeri, krenula je zajedno sa svojim psom.

Pas se vratio kući, ali od Kristine nije bilo ni traga, ni glasa, da bi posle devet dana porodica prijavila nestanak, a takođe je alarmirala i mnoge medije.

– Nije bilo ničega što bi ukazivalo na sumnju da će nestati. Nikakvih problema nije imala u porodici, niti bilo šta slično. Imala je problema sa mentalnim zdravljem i bila je na lekovima, ali bi uvek bila pri svesti – naveo je njen brat Martin, prenosi Mirror.

Poslednja osoba koja je videla Kristinu živu bila je njena ćerka Lola (23), a njen mobilni telefon nije bio dostupan sat i po nakon što je napustila kuću.

Policija je angažovala gotovo sve raspopložive jedinice za potragu, a pregledano je i pregršt snimaka sa obližnjih nadzornih kamera u toj ulici gde je krenula u šetnju.

Tek dve i po godine kasnije, šetači pasa pronašli su žensko telo u području rezervata Čorlton Is, nedaleko od reke Mersi, a utvrđeno je da je reč o nestaloj Kristini Rek.

Njena majka Džudit Rek kaže da je neizmerno tužna, ali da joj je sada bar malo lakše kada zna da je telo pronađeno, nego da je i dalje živela u neznanju sa pretpostavkom da joj se dogodilo nešto loše.

– Kristina nam i dalje nedostaje i kako vreme bude prolazilo, sve više će nam nedostajati – navela je njena majka, prenosi Manchester Evening News.

Policija nastavlja da istražuje uzroke njene smrti kako bi se otkrilo da li je u pitanju ubistvo, nesrećan slučaj ili samoubistvo.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.