MAJKA ISKLJUČILA ĆERKIN APARAT ZA DISANJE DA BI SE RASHLADILA! Ono što je zatekla nakon toga NEĆE ZABORAVITI!
Majka, Foto: Print Screen Youtube

nesreća

MAJKA ISKLJUČILA ĆERKIN APARAT ZA DISANJE DA BI SE RASHLADILA! Ono što je zatekla nakon toga NEĆE ZABORAVITI!

Tog dana bilo je nesnosno toplo i ionako labilna žena nije mogla da izdrži da sedi pored nepokretne ćerke i “kuva se”.

Objavljeno:

Elis Si Nelson optužena je posle dva meseca čekanja na to za drugostepeno ubistvo s predumišljajem, kada je krajem septembra isključila 13-godišnjoj ćerki Kajli aparat za disanje kako bi upalila klima-uređaj da se “malo rashladi”!

Kajli je prošle godine doživela užasnu nesreću prilikom vožnje čamcem u okolini jezera Mičigen i tada je pravim čudom ostala živa.

Nažalost, ostala je i prikovana za krevet, još gore za aparat za disanje bez kojeg ni minut ne bi mogla da preživi.

Porodica se angažovala da joj obezbedi maksimalnu negu a i vodili su računa da uvek neko bude pored Kajli da se slučajno mašina ne pokvari ili ako nestane struja. Međutim, od početka novog “života” za devojčicu, majka Elis pokazivala je znake nervoze.

Nije znala da odgovori na nove potrebe devojčice i cela priča o njoj počela je da je guši. Krajem septembra Elisin muž i dvoje dece otišli su na pecanje ostavivši samo majku i ćerku u kući što će se pokazati kao fatalna greška.

Kajli koja je preživela nesreću
Kajli koja je preživela nesrećufoto: Daniel Funeral Homes printscreen

Tog dana bilo je nesnosno toplo i ionako labilna žena nije mogla da izdrži da sedi pored nepokretne ćerke i “kuva se”.

Ustala je i isključila “na sekund” aparat za disanje da može malo da se rashladi, a posle manje od 30 sekundi devojčica već nije davala znake života. Majka je uspela u nameri da provetri prostoriju, ali je zato ubila ćerku.

Prilikom hapšenja teatralno je pravila scenu pokazujući ogromnu grižu savesti, međutim, već posle nekoliko nedelja, videlo se da joj je više dozlogrdilo da bude rob ćerke koja zahteva totalnu pažnju.

Ispostavilo se da je svesno uključila klimu pošto je tada, analizom slučaja, doživela pomračenje svesti i zato je sada u sudu i čeka zatvorsku kaznu od minimum 20 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.