PORODICA JE IMALA BIZARAN OBIČAJ SA LOBANJAMA: Kada im je policija zakucala na vrata OSTALI SU U ŠOKU!
Porodica je imala bizarni hobi, Foto: Filip Plavčić

JEZIVO!!!

PORODICA JE IMALA BIZARAN OBIČAJ SA LOBANJAMA: Kada im je policija zakucala na vrata OSTALI SU U ŠOKU!

Vlasnik kuće u kojoj je lobanja pronađena rekao je da ju je dobio na poklon

Objavljeno:

Većina porodica koje imaju kamin na njima uglavnom drže satove, sveće, ramove, ali retko kad, lobanju koja nosi naočare

Ipak takav jedna bizaran suvenir čuvala je jedna porodica u Tenesiju, ne znajući da je to ustvari prava ljudska lobanja.

Lobanju koju su držali pripada muškarcu koji je nestao pre osam godina. Prema pisanju Mirrora, policiji je prijavljeno da se jedna lobanja nalazi u kući jedne porodice.

Lobanja je potom od strane policije poslata na testiranje u Regionalni forenzički centar u Tenesiju nakon što su je detektivi iz okruga Morgan pronašli na kaminu prenosi britnaski Mirror.

Ispostavilo se da pripada Junioru Vilu Mekenu, koji je nestao pre osam godina. Veruje se da je Mekena ubio član porodice koji je u međuvremenu umro.

Međutim, mnogi se pitaju zašto bi neko izložio lobanju kao suvenir, umesto da alarmita vlasti. Policija sada poziva javnost da se javi ukoliko ima informacija u vezi sa smrću Mekena.

Vlasnik kuće u kojoj je lobanja pronađena rekao je da ju je dobio na poklon. Lobanja je navodno pronađena u martu 2019. godine, oko 16 km dalje od kuće u kojoj je bila izložena. U toku je pretraga tog terena, ali za sada nema novih informacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / zanimljivostidana.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.