ISPRAVKA: Postojanje droge za elite ADENOHROM je teorija zavere
Teorije zavere, Foto: Printscreen

zona sumraka

ISPRAVKA: Postojanje droge za elite ADENOHROM je teorija zavere

Teoretičari zavere su ponovo popularni

Objavljeno: 17:49h

*Napomena: Ovaj članak je ispravljen jer je sadržao tvrdnje i insinuacije da postoji droga adenohrom koju koristi bogata elita, i koja se dobija iz tkiva dece. Izmenjen je deo teksta u kojem se ovo nalazilo, kao i naslov. Tekst je izmenjen na osnovu analize portala Raskrinkavanje.me

U doba nekih većih turbulencija u svetu, teoretičari zavere poput Dejvida Ajka ponovo postaju vrlo popularni, a mnogi citati iz njihovih knjiga stavljaju se u novi kontrekst i drugačiju optiku.

Aktuelna je tema satanizma i satanističkih rituala među svetskom elitom, a kao predvodnica ove ozloglašene ekipe apostrofira se Marina Abramović i njene uvrnute žurke na koje su dolazili najpoznatiji likovi svetskog džet-seta: od filmskih zvezda preko pevača do biznismena i političara.

U fejsbuk grupi ”Pobuna protiv novog svetskog poretka” podeljena je poruka o “serumu besmrtnosti” U poruci pod nazivom „Adrenohrom“ se navodi:

„I serum besmrtnosti dobijen iz nadbubrežne žlijezde žive dece nakon što su oni terorisani da bi dobili najviše nivoe adrenalina. Ima svojstva slična lsd-u i koriste ih u satanističkim ritualima, monarhisti, političari, kongresmeni, slavne ličnosti, glavni izvršni direktori i elita“.

Ovu fejsbuk objavu prati i fotografija na kojoj je ilustrovana ta supstanca navodno dobijena iz krvi dece.

U nekim objavama medija navedeno je da je ardenohrom jedna od naskupljih droga na svetu, koji je dostupan samo bogatoj eliti, te kako nastaje oksidacijom adrenalina (epinefrin, norepinefrin). Objašnjeno je da se deca “terorišu i na taj način se povećava nivo adrenalina u njihovom tijelu, a onda se ubijaju i adrenohrom se iz njihovog tela sakuplja pomoću igle i šprica”.

Portal za provjeru činjenica “Fakenewstragač” bavio se opskurnim sadržajima o adrenohromu .

Adrenohrom je zapravo hemijsko jedinjenje dobijeno oksidacijom adrenalina. U laboratorijama se sintetiše uz pomoć srebro oksida koji se koristi kao oksidaciono sredstvo. Njegova glavna primena u medicini je zaustavljanje krvarenja, pošto spada u grupu antihemoragika.

Takođe, nije tačna ni činjenica da je on dostupan samo bogatoj eliti.

Ardenohrom se može naručiti i na sajtu njemačke faramceutske kompanije Merck, I to po cijeni od 117 dolara (25 mg.)

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.