ZAVRŠAVAO JE NOĆNU SMENU, KADA JE ČUO ČUDAN ZVUK: Ono što je snimio u avionu i danas ga proganja! (VIDEO)
U avionu je ugledao nešto čudno, Foto: Youtube printscreen

JEZIVO

ZAVRŠAVAO JE NOĆNU SMENU, KADA JE ČUO ČUDAN ZVUK: Ono što je snimio u avionu i danas ga proganja! (VIDEO)

Francisko Hernandez taman je završavao svoju smenu kada je oko 3 ujutro čuo neobičan zvuk iz jednog aviona...

Objavljeno:

Jezivi trenutak u avionu koji je bio prizemljen na aerodromu u Meksiko Sitiju snimio je jedan čuvar, a koji je sada postao viralni hit.

Francisko Hernandez taman je završavao svoju smenu kada je oko 3 ujutro čuo neobičan zvuk iz jednog aviona. Ušao je u njega kako bi proverio šta se događa.

Sa svetiljkom je hodao između redova, došao je do toaleta i prostora za osoblje, ali nije ništa video pa se vratio natrag. Kada je izlazio iz aviona čudo je kako se vrata zatvaraju te se okrenuo i osvetlio prema toaletu.

U tom trenutku ugledao je tamnu senu koja ga je toliko prestrašila da je brzo potrčao napolje.

– Prvo nisam bio siguran šta je to. Čak sam napravio nekoliko koraka prema napred misleći kako je to samo igra svetla, ali kada sam video da se pomaknulo, znao sam da ne umišljam. To što sam ugledao me toliko prestrašilo da sam pobegao – ispričao je on, prenosi Daily Mail.

Iako je snimak nastao još 2016. godine sada se proširila internetom, a nije jedini slučaj 'jezivih' incidenata na tom međunarodnom aerodromu.

– Odlučio sam da objavim priču jer mi mnogo ljudi nije verovalo. Srećom, snimio sam događaj pa ga mogu ponovno da ga pogledam i vidim da nisam umišljao. Da nisam snimio i sam bi sumnjao – priznao je.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.