KRAVA SE TELILA, A KAD SE TELE RODILO, OSTALI SU SLEĐENI NA MESTU: Kamere sve zabeležile, ŠTA JE OVO?
Tele, Foto: Printscreen/Newsflare

AU!

KRAVA SE TELILA, A KAD SE TELE RODILO, OSTALI SU SLEĐENI NA MESTU: Kamere sve zabeležile, ŠTA JE OVO?

Na jednom od snimaka vidi se kako se komšiluk okupio da vidi ovaj „znak od boga“, dok neki, prema pisanjima lokalnih medija, tele smatraju oličenjem boga Šive

Objavljeno:

Meštani jednog sela u Indiji zaprepašćeni su „čudesnim“ rođenjem teleta sa dva lica. Deformisana životinja ima dve glave, od kojih svaka ima po dva oka i nos, prenosi Dejli star.

Rođeno je na severoistoku zemlje, u Džalalpuru, a na snimku i fotografijama se vidi da ima samo jedna usta, kao i par ušiju.

Pošto se u hinduizmu krava smatra svetom životinjom, seljani ovo tele smatraju „božanskim“ i zdravim, uprkos strašnom deformitetu.

Dvolično tele
foto: Printscreen/Newsflare

Na jednom od snimaka vidi se kako se komšiluk okupio da vidi ovaj „znak od boga“, dok neki, prema pisanjima lokalnih medija, tele smatraju oličenjem boga Šive.

Mnogi meštani su se molili i ostavljali novac i cvetove u poslužavnik pored teleta, prema starim hinduističkim običajima.

Snimak možete pogledati OVDE.

Ovaj urođeni deformitet se zove policefalija, ili dicefalični parapagus. Veterinari smatraju da je obično uzrokovan abnormalnim razvojem ćelija dok se embrion formira.

Životinje rođene sa njim najčešće žive veoma kratko, svega nekoliko meseci.

Dvolično tele
foto: Printscreen/Newsflare

Tele iz Džalalpura je staro dve nedelje i za sada je navodno dobrog zdravlja, ako se izuzme očigledan problem.

Policefalične životinje obično imaju mozak u svakoj od dve glave, dok kontrola nad udovima ima tendenciju da budu podeljena.

01:00

ISTRAŽIVANJA SU ME DOVELA DO DVA LICA, DETE MI JE ŽIVO! Aca Bulić potom pomenuo odnos Ane i Zvezdana: Čuo sam vapaj za pomoć!

(Espreso/Daily Star/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.