MLADA ZATEKLA MLADOŽENJU I SVEKRVU U WC-U, PREVRNUO JOJ SE ŽELUDAC KAD JE ŠTA RADE! Tu scenu nikad neće zaboraviti
Mlada plače, Foto: Profimedia

šok

MLADA ZATEKLA MLADOŽENJU I SVEKRVU U WC-U, PREVRNUO JOJ SE ŽELUDAC KAD JE ŠTA RADE! Tu scenu nikad neće zaboraviti

Ovo sigurno nikome nije bilo ni na kraj pameti, a kamoli nevesti

Objavljeno:

Organizatorka venčanja iz Velike Britanije šokirala je društvene mreže pričom o mladi koja je zatekla svekrvu kako doji mladoženju, uoči izlaska pred matičara.

Džordži Mičel, voditeljka podkasta Unfiltered Bride je profesionalni planer svadbi i prepuna je ludih anegdota. Nekim od tih događaja je sama prisustvovala, a neke su joj ispričale koleginice.

Mladenci
Mladencifoto: Profimedia

Ovu je, kako kaže, čula od šmikerke Dženi koja je sređivala nevestinu šminku i frizuru, kada je ova rekla da mora do zoaleta. Kada je ušla, navodno je zatekla mladoženju i njegovo majku u “kompromitujućem položaju”.

– Mislim da ona nije u tom trenutku znala da se to dešava – rekla je Mičelova u svom podkastu.

Organizatorka je zatim rekla kako je bez obzira na prosto neverovatan prizor, mlada ipak odlučila da nastavi sa venčanjem.

Onda je sa kovoditeljkom diskutovala o tome kako je uopšte moguće da svekrva i dalje ima majčino mleko, pa su dve žene došle do zaključka kako oni to sigurno redovno rade.

Ljudi u komentarima su se razumljivo sablaznili, a jedna žena misli da bi i preljubu lakše podnela da je na mestu mlade.

– Prvo sam pomislila da ništa ne može biti gore od toga da je on vara… Da, ovo je gore. Tako brzo bih postala odbegla mlada – napisala je ona.

(Espreso / Objektiv.rs /Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.