MLADIĆ (18) UMALO UBIO ŽENU I ZAKUCAO SE U PARKIRANO VOZILO: Besni muškarci ga dohvatili, komšije sve SNIMILE VIDEO
Nemačka policija, Foto: Profimedia

užas

MLADIĆ (18) UMALO UBIO ŽENU I ZAKUCAO SE U PARKIRANO VOZILO: Besni muškarci ga dohvatili, komšije sve SNIMILE VIDEO

Nije prošao ni ceo minut, a iz obližnje kuće izletelo je 15 osoba, verovatno članova porodice nesrećne žene i krenuli su da šutiraju BMW mladića

Objavljeno:

Nesvakidašnja scena dogodila se u ponedeljak u Nemačkoj, u Hildeshajmu, kada je mladić (18) umalo udario ženu i zakucao se u parkirano vozilo.

Nije prošao ni ceo minut, a iz obližnje kuće izletelo je 15 osoba, verovatno članova porodice nesrećne žene i krenuli su da šutiraju BMW mladića, koji nije znao šta ga je snašlo.

Ubrzo su besni muškarci izvukli momka i njegove putnike napolje i krenuli krvnički da ih biju. Nije se znao ko koga udara, a batine je dobila čak i policija, koja je došla da interveniše.

Komšije su u šoku snimale incident sa terase, dok je žena uzaludno pokušavala da smiri besne muškarce dok su pesnice pljuštale. U jednom trenutku i nju su odgurnuli, pa je završila na trotoaru, nemoćna.

Iz policije su rekli da se sumnja da je saobraćajnoj nezgodi i batinanju kumovala porodična svađa, ali da nije isključeno ni da je u pitanju obračun suparničkih klanova.

U ovom trenutku nije poznato koje su nacionalnosti učesnici u krvavoj tuči, kao ni da li je neko priveden.

00:32

Tuča grobara i policije

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.