BEZUSLOVNO JE VEROVALA DEČKU A ONDA JE ISPLIVAO BOLESTAN VIDEO: Nije za ljude osetljivog stomaka! (VIDEO)
Kortni Kopenhagen, Foto: Printscreen/Tik-Tok/theshortdumbass

užasno

BEZUSLOVNO JE VEROVALA DEČKU A ONDA JE ISPLIVAO BOLESTAN VIDEO: Nije za ljude osetljivog stomaka! (VIDEO)

Kortni Kopenhagen iz Mičigena podelila je svoju šokantnu priču na TikToku i objasnila da je intimni video dobila dok je bila na ručku sa majkom svog dečka

Objavljeno:

Studentkinja iz SAD kaže da je otkrila da je njen dečko vara sa svojom usvojenom sestrom, nakon što je od nje dobila eksplicitni snimak na kojem vode ljubav.

Kortni Kopenhagen iz Mičigena podelila je svoju šokantnu priču na TikToku i objasnila da je intimni video dobila dok je bila na ručku sa majkom svog dečka.

Odmah je pokazala je njegovoj majci snimak, a žena je, kako kaže, izjurila iz restorana. Dodaje da posle incidenta niko iz te porodice više nije hteo da priča sa njom.

Video koji je Kortni objavila u novogodišnjoj noći brzo je postao viralan, a u nastavku je pokazala poruku koju je izgleda dobila od “sestre” dečka nakon što ih je javno raskrinkala.

Ona je bila ogorčena na Kortni što ih je razotkrila, posebno nakon što su porodica i prijatelji saznali za sve.

– Nikada nisam videla tvoju usvojenu sestru kao pretnju, sve dok mi nije poslala snimak vas dvoje kako imate se*s – rekla je Kortni opisujući šta se desilo.

U sledećem snimku, je objasnila da nije mislila da će porodični skandal “eksplodirati”, ali pošto se to desilo odlučila je da dodatno objasni okolnosti.

– Pokazala sam to njegovoj mami jer sam bila u šoku, nisam znala šta da radim, a je bila u još većem šoku i samo je izašla iz restorana. Tada nisam bila sigurna šta se dalje dogodilo, znam samo da me je Mičel blokirao, dok me je njegova usvojena sestra nazvala groznom osobom jer sam pokazala snimak njihovoj majci – nastavila je da objašnjava prevarena studentkinja.

Dalje kaže da je od tog trenutka prekinula kontakt sa njima i da joj je drago što je “izbegla metak”, misleći na to kako se izvukla iz veze na vreme.

– Bila sam brucoš na koledžu i zaljubila se u prvu osobu koju sam videla, a taj momak je slučajno neko ko je j**ao svoju sestru, tako da sam sasvim OK – sarkastično je zaključila Kortni.

(Espreso/ DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.