OSVOJIO JE MILIONE NA LOTOU, A ONDA SE DESIO NEOČEKIVANI OBRT: Ovu SCENU nije mogao da ni da ZAMISLI
Ilustracija, Foto: Profimedia

planirao i da je zaprosi

OSVOJIO JE MILIONE NA LOTOU, A ONDA SE DESIO NEOČEKIVANI OBRT: Ovu SCENU nije mogao da ni da ZAMISLI

Planirao je da je zaprosi

Objavljeno: 17:40h

Nakon što su osvojili dobitak, planirali su da postanu profesionalni "lovci na duhove" i zajedno da izgrade carstvo. Laura je odmah dala otkaz na poslu i kupila Porshe Cayenne.

Par iz Velike Britanije prošlog marta je dospeo na naslovnice medija nakon što su na lutriji osvojili čak 3,6 miliona funti. Godinu i po kasnije, čini se kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a dobitnik će možda izgubiti ceo osvojen iznos.

Iako je Kirk Stevens (39) mislio kako su finansijske tegobe iza njega kada je osvojio pozamašnu svotu novaca, od svoje bivše devojke Laure Hojl (40) koja se preselila u kuću vrednu 500.000 funti traži iznos jer ga je "odsekla" od 10.000 funti koje je par trebalo da prima svakog meseca narednih 30 godina, piše Metro.

Raskid
foto: Profimedia

Hojl će to i moći i da učini - i to zato što joj je Kirk pre osvojenog dobitka rekao kako ona umesto plaćanja stanarine u zajedničkom stanu svake nedelje može uplaćivati 25 funti za loto, tako da je njeno ime pisalo na listiću.

- Laura mi je rekla da ćemo živeti dobrim životom ako pobedimo. Sada je nema. Zavrnula je česmu i uzela sve. Ona čak želi naša dva psa - kazao je za The Sun Kirk.

Kirk je planirao da zaprosi Lauru, ali par je raskinuo ovoga juna nakon venčanja na kom su bili jer je Laura postala "pretenciozna" i pretvorila se u snoba. Iako je ranije Kirku davala 1.000 funti mesečno od iznosa kao "stanarinu", i to je prestalo nakon raskida tako da je Kirk ostao bez celog iznosa.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.