"SILOVAO ME JE PUNA 4 SATA, NIJE DOZVOLIO DA POBEGNEM": Devojka opisala ODNOS sa DOBRO POZNATIM GLUMCEM (VIDEO)
Foto: Printscreen

užasno

"SILOVAO ME JE PUNA 4 SATA, NIJE DOZVOLIO DA POBEGNEM": Devojka opisala ODNOS sa DOBRO POZNATIM GLUMCEM (VIDEO)

Pokušala sam da pobegnem, ali mi nije dozvolio"

Objavljeno: 15:45h

Holivudskog glumca Armija Hamera optužila je prošle godine za silovanje i zlostavljanje svoje bivše devojke Efi.

Kako su tada prenosili strani mediji, pomenuta devojka se pojavila na konferenciji za medije sa svojim advokatom Glorijom Alred i tom prilikom je u suzama objavila da ju je Armi silovao 2017. godine kada je njoj bilo tek 20 godina.

Zvezda filma “Skrivena ljubav” pokušava da nastavi sa svojim životom nakon što je većinu 2021. godine proveo u rehabilitacionom centru izvan Orlanda u Floridi, gde je navodno zatražio pomoć nakon šokantnih optužbi za silovanje i kanibalističke nagone.

– Armi je napustio rehabilitacioni centar u kojem je proveo gotovo 9 meseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vest za njegovu porodicu. Vratio se na Kajmanska ostrva – rekao je Hamerov advokat za “The Sun”.

U porukama koje su se pojavile, a koje je navodno pisao glumac, detaljno su bile opisane njegove s*ksualne fantazije, a imale su dodirnih tačaka i sa kanibalizmom.

Naime, sve ovo šokiralo je njegovu bivšu suprugu Elizabet Čejmbers koja je podnela zahtev za razvod čim je saznala za poruke, a razišli su se prošlog leta. Elizabet je nakon razvoda živi sa dvoje dece koje ima sa pomenutim glumcem.

Ispovest žrtve nalazi se i na snimku na Jutjubu, gde pored silovanja, Efi govori o svojoj aferi sa glumcem koja je trajala 4 godine. Istovremeno je bio u braku sa Elizabet Čembers.

Ona je optužila Hamera za mentalno i emocionalno uznemiravanje pre nego što je rekla da je silovana 24. aprila 2017.

U svojoj priči, Effie objašnjava kako ju je Hamer silovao 4 sata, udarajući glavom o zid, ostavljajući modrice na njenom licu.

– Tokom ta četiri sata pokušala sam da pobegnem, ali mi nije dozvolio. Mislila sam da će me ubiti. Onda je otišao bez brige da li sam dobro. Bila sam u potpunom šoku, nisam mogla da verujem da osoba koja voli, može to da uradi – kaže žena na snimku.

Prema njenim rečima, posle incidenta osetila je sramotu i strah od Armija Hamera. Pokušala je i da opravda njegove postupke prema sebi, ali je sada bila kriva samo što ranije nije prijavila silovanje policiji.

Prema njenoj priči, razlog zbog kojeg je odlučila da progovori o iskustvu bila je prilika da spasi druge žene da ne postanu njegove žrtve, kao i da natera glumca da preuzme odgovornost za ono što joj je uradio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.