PROSTITUTKA IZ PRESTONICE OTKRILA ŠTA SVE MORA RADITI ZA NOVAC:"Sa 4 TAJKUNA je najbolji provod, EVO ŠTA ODRAĐUJEM"
Foto: Profimedia

šokantno

PROSTITUTKA IZ PRESTONICE OTKRILA ŠTA SVE MORA RADITI ZA NOVAC:"Sa 4 TAJKUNA je najbolji provod, EVO ŠTA ODRAĐUJEM"

Tako, detaljno, o svetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali. Prava lepotica svojom pričom uvodi u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol

Objavljeno:

Jedna od devojaka koja je učestvovala u jednom od najvećih lanaca prostitucije, čiji je makro više puta hapšen zbog organizovane prostitucije ispričala je kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu koja obuhvata sve - od visoke politike, estrade, biznisa i mode.

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja - prenosi hrvatski portal Dnevnik.hr.

Tako, detaljno, o svetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali. Prava lepotica svojom pričom uvodi u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol. Premda je po cenama to doista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova...

- Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubede kokainom.

Sutradan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći.

prostitucija
foto: Profimedia

- Najčešća zarada mi je 400 evra, i to se dobije za seks s dvojicom. Cure iz tog sveta misle da su uspele kada snime pesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu privesci bogatog sportiste ili tajkuna. S takvima obične izdrže nekoliko meseci, a oni kontrolišu svaki minut njihovog života. Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati zvaničnik jednog zagrebačkog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j....o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna dogovorena devojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti velik novac. Po pravilu, prava elitna prostitutka u godini može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera "pregazi" - otkriva detalje jedna od učesnica sveta prostitucije.

Devojka pojašnjava da deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

- Prostitutke se naručuju preko makroa, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome učestvuju svi iz tog sveta, baš svi! Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu da napumpaju curu, učine je slavnom, a ona je onda tražena roba. Seks s hostesama u kafićima i klubovima mogu da dogovaraju vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i neko iz obezbeđenja. To je ogromna mreža, čitav paralelni svet. One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama novina, ako su predstavljene kao uspešne manekenke, pevačice i glumice. Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima “hemije”, dogovore cenu. Nitko i ne govori o seksu za novac, ali se to podrazumeva - kaže hostesa i hladno dodaje:

Prostitucija
foto: Profimedia

- Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Nijedna od njih ne želi zaista da peva, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živeti. Skupa odeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrednosti posve poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje odevaju i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.