VASPITAČICA IZ PAKLA! Slučajno smiljena u parku kako se IŽIVLJAVA NAD DETETOM (4), usledio HOROR
Vaspitačica, Foto: Youtube printscreen/People

UŽAS

VASPITAČICA IZ PAKLA! Slučajno smiljena u parku kako se IŽIVLJAVA NAD DETETOM (4), usledio HOROR

Ovakvima ne treba davati decu

Objavljeno:

Vaspitačica na Floridi suočava se sa krivičnim prijavama nakon što je policija saopštila da je više puta udarila četvorogodišnje dete na školskom igralištu. Ešli Ričards (32) uhapšena je u sredu i optužena za zlostavljanje dece trećeg stepena.

Prema saopštenju za štampu iz kancelarije šerifa okruga Pinelas, svedok je navodno čuo vriske koji su dolazili sa igrališta na Floridi. - Svedok je primetio da Ešli viče na žrtvu i da uzastopno udara dete otvorenom i zatvorenom pesnicom u potiljak i bočnu stranu glave.

Park, Bicikl, Koronavirus, Dete
foto: EPA / SERGEY DOLZHENKO

Ona je takođe primećena kako gura dete na zemlju i viče "Želiš li da te udarim?" Incident je snimljen svedokovim mobilnim telefonom - navodi se u saopštenju za javnost. Ešli je radila kao vaspitačica od marta 2021. godine, navodi se u saopštenju.

Prema izjavi o hapšenju, porotnici su pogledali snimak sa mobilnog telefona. Na snimku se vidi kako Ešli nastavlja da dete udara dok je ono vrištalo. U izjavi se navodi da je policija razgovarala sa četvorogodišnjem dečakom, koji je rekao da je "upao u nevolju" jer se tukao sa bratom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.