ULOVILA GA USRED SE*SUALNOG ODNOSA NA KREVETU! Polegnuo ljubavnicu na tlo, a onda je USLEDILO (VIDEO)
Foto: Printscreen

AU

ULOVILA GA USRED SE*SUALNOG ODNOSA NA KREVETU! Polegnuo ljubavnicu na tlo, a onda je USLEDILO (VIDEO)

Australijanka Odrej Yang ostala je ljutia i šokirana nakon što je saznala da je njen unajmljeni čuvar ljubimaca Ahmet Ozturk, imao se*s sa drugom ženom, a trebalo je da čuva mačke

Objavljeno:

Kada je saznao da ga posmatraju nadzorne kamere, Ahmet je oterao svoju "prijateljicu" i rekao da ga je poneo trenutak.

Australijanka Odrej Yang ostala je ljutia i šokirana nakon što je saznala da je njen unajmljeni čuvar ljubimaca Ahmet Ozturk, imao se*s sa drugom ženom, a trebalo je da čuva mačke.

Ahmet je u stan trebalo da dolazi jednom dnevno na pola sata kako bi zbrinuo mačku, ali je ostajao i po šest sati duže, kako prenosi Mirror.

Na snimku se vidi kako se par grli i ljubi, a onda je zatim i polegnuo ljubavnicu na tlo.Odrej mu je poslala poruku i pitala šta se događa, a njena prijateljica je otišla lično u stan.

Kada je saznao da ga posmatraju nadzorne kamere, Ahmet je oterao svoju "prijateljicu" i rekao da ga je poneo trenutak. "Nisam imao nameru to da napravim. Sa ženom sam koja voli mačke, a i sama ima dve. Jako mi je žao, tako nešto nisam nikada pre napravio", kaže Ahmet. Kompanija je platila čišćenje stana Australijanke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.