"UBILA SAM GA, UBILA SAM GA!": Bio MRTAV punih 20 minuta, a od njegove priče LEDI KRV U ŽILAMA
Skot Dramond, Foto: Printscreen Youtube

Užas

"UBILA SAM GA, UBILA SAM GA!": Bio MRTAV punih 20 minuta, a od njegove priče LEDI KRV U ŽILAMA

Njegova neverovatna priča je privukla ogromnu pažnju

Objavljeno:

Amerikanac Skot Dramond je posle nezgode na skijanju otišao na operaciju palca, međutim, ono što je trebalo da bude rutinski zahvat, pretvorilo se u borbu za život i Skot je bio klinički mrtav čak 20 minuta.

Skot je imao 28 godina kada je umro na operacionom stolu!

Kako kaže, u jednom trenutku je osetio toplinu koja mu se penje uz ruku, i shvatio je da “stoji” sa strane i posmatra svoje telo.

Video je doktorku koja je u panici vikala: Ubila sam ga!

Inače problem je nastao kada je lekarka pogrešila prilikom upotrebe uređaja čija je namena da zaustavi protok krvi u određenom delu tela. Ona je okrenula pogrešan ventil, i krv je krenula u suprotnom pravcu od onoga koji je bio planiran.

Dok su lekari pokušavali na sve načina da ga ožive, Dramond je krenuo na neobično “putovanje”.

– Za tren oka, našao sam se na livadi prepunoj predivnog cveća, a pored mene je bio moj vodič koji nije imao lice. Iznenada je ta osoba nestala i ja sam ostao sasvim sam, i sve je bilo toliko mirno – opisuje Skot koji je ubeđen da je njegov pratilac u stvari, Bog.

– Osetio sam prisustvo Boga i to me je potpuno smirilo. Međutim, odjednom sam počeo da gledam snimak svog života, od rođenja do operacije. Tada sam shvatio da sam živeo na pogrešan način. Neke od stvari koje sam uradio su bile bolne, neke su bile dobre, ali znao sam da moram sve da uradim mnogo bolje – priča on.

– Potom sam shvatio da sam umro na operacionom stolu, ali još nije bilo moje vreme, Bog je imao druge planove za mene. Potom sam osetio kao da me je jaka farmerska ruka uhvatila, povukla i vratila u moje telo. Kada sam se probudio, doktori su me gledali u čudu, a svuda oko mene je bio opšti haos. Kasnije su mi objasnili koliko su se trudili da me ožive – navodi Skot.

Od tada, kako kaže, on se više ne plaši smrti. Takođe, više se ne vraća u prošlost i žali zbog nekih stvari koje je uradio.

– Ne zanima me šta je bilo juče. Živim u sadašnjosti, i čvrsto verujem da me je Bog vratio u život kako bih svima ispričao da postoji život posle smrti, da postoji Bog, kao i da on želi da živimo u slozi i ljubavi – zaključio je Dramond.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.