OSETIO JE UŽASAN SMRAD I ODMAH ZVAO POLICIJU: Danima je bilo SVE GORE, PRIZOR KOJI SU ZATEKLI BIO JE JEZIV (FOTO)
Komšija prijavio smrad, Foto: Printscreen

UŽAS

OSETIO JE UŽASAN SMRAD I ODMAH ZVAO POLICIJU: Danima je bilo SVE GORE, PRIZOR KOJI SU ZATEKLI BIO JE JEZIV (FOTO)

Prijavili su svoje komšije zbog smrada koji je dopirao iz njihove kuće, a naročito ih je šokirao pronalazak policije.

Objavljeno: 10:45h

Mesecima je Dejmijan Miler molio svoje komšije da učine nešto u vezi mirisa oko svoje kuće, ali oni nisu ništa uradili po tom pitanju. Kada je Dejmijan napokon pozvao policiju, svi su ostali u velikom čudu. Smrad iz doma Merii Krisa Frankovica je bio zaista užasan.

Miler je mogao odmah da kaže da nije reč samo o manjku higijene, nego da se u njihovom domu događa još nešto. Zamolio je komšije da se pobrinu za miris.

Smrad je postao još i gori

Prošli su meseci, a komšije nisu učinile baš ništa. Naprotiv, smrad je postao još i gori. Konačno je postao tako loš da Milerova porodica nije mogla da bude u svom dvorištu kada je vreme bilo lepo. Miler je tada bio primoran da pozove policiju.

Policija je odmah potražila Meri i Krisa te su primetili da su i pre upozoravani zbog okrutnosti prema životinjama. Posumnjali su da se to ponovno događa te su poslali u njihovu kuću jedinicu nadležnu za zaštitu životinja.

Nikada nisu videli nešto takvo

Kada je ta ekipa stigla u dom Meri i Krisa, ostali su zaprepašteni. Nikada nisu videli nešto takvo. Prvo su mislili da je reč o desetak pasa koje par zlostavlja te da je to uzrok mirisa. Umesto toga, u malenoj kući su pronašli preko 100 zatočenih pasa.

Psi su živeli u užasnim uslovima. Vlasnici kuće nisu čistili za njima, a većina pasa je bila ozbiljno neuhranjena. Kako bi mogli sigurno da uđu u kuću, ekipa je morala da nosi posebna odela i maske s kiseonikom.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.