SNIMAK BEBE OD KOJEG SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Roditelji su odmah uhapšeni, horor (ŠOK VIDEO)
Beba i vodka, Foto: Printscreen

UŽAS

SNIMAK BEBE OD KOJEG SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Roditelji su odmah uhapšeni, horor (ŠOK VIDEO)

Bez obzira na sve, roditelji su ubrzo pušteni uz kauciju, a smatra se da je dete i dalje kod njih.

Objavljeno:

Par iz Velike Britanije je uhapšen pod sumnjom za maltretiranje deteta nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako bebi daju čašicu vodke.

Policija Kenta pokrenula je istragu nakon što se video od 12 sekundi raširio društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako neimenovana žena, za koju se veruje da je majka deteta, sipa bistru tečnost iz nečega što liči na flašu vodke u čep flaše pre nego što je sipala bebi u grlo.

Čovek bez košulje u šortsu i patika, za kojeg se veruje da je otac deteta, može se videti kako stoji u pozadini. Čuje se i glasna muzika.

Policija je potvrdila da su policajci pozvani u dom u Doveru u ranim satima 21. juna nakon prijave za remećenje javnog reda, preneo je Dejli mejl.

– Nakon dolaska policajci su obavešteni o zabrinutosti za dete na jednoj adresi u tom području. Preduzete su mere da bi se zaštitili umešani, a muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje za okrutno postupanje prema detetu kasnije istog dana. Od tada su pušteni na slobodu i istraga je u toku – saopštila je policija.

Bez obzira na sve, roditelji su ubrzo pušteni uz kauciju, a smatra se da je beba i dalje kod njih.

Par su na društvenim mrežama zasuli oštrim komentarima i osudama nakon što je video postao viralan.

– To je veoma tužno. Objavio sam na Fejsbuku, ali stalno uklonjaju post – glasio je jedan komentar.

– Kako bilo ko van te kuće može znati da je dete zaista bezbedno? Okrutno je poslati mališana roditeljima – misli jedna osoba.

– Roditelji moraju da provedu ozbiljno vreme u nekoj ustanovi kako bi ih naučili roditeljskim veštinama. U međuvremenu, molimo se za bezbednost mališana – napisao je neko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.