ROMKINJA OPISALA DO DETALJA ZLOSTAVLJANJE: Radio joj je OVU STVAR, svi su učestvovali (VIDEO)
Bridžit, Foto: Printscreen

sramno

ROMKINJA OPISALA DO DETALJA ZLOSTAVLJANJE: Radio joj je OVU STVAR, svi su učestvovali (VIDEO)

Devojka romske nacionalnosti na svom TikToku svakodnevno deli detalje iz svog života. Bridžit Vall živi u Irskoj i tog jutra ceo svet joj se srušio

Objavljeno:

Jednog jutra se Bridžit probudila i saznala da je njoj brak već dogovoren, gde je izjavila "Ovo mi je najgori dan otkad dišem".

- Prisilili su me da se udam, a do dana svadbe nisam znala ni da se udajem, a kamoli za koga - ispričala je o jednom jutru kad se probudila, a na krevetu ju je dočekala velika bela venčanica.

Brak, kaže, nije uspeo, a bivši muž je samo dve nedelje nakon venčanja počeo da zlostavlja, no od njega je uspela da se razvede tek sedam godina kasnije, u 23. godini.

"Nemoj da ti sipaju drogu u piće": Lili je na vreme shvatila šta se dešava, svoju čašu zamenila je njegovom, a nakon toga usledilo je ono čega se svi roditelji plaše!

- Nisam bila žena, bila sam još dete - rekla je u svom videu i objasnila zašto neke romske porodice još uvek za svoju decu dogovaraju brakove. Razlog je, kaže ona, to što ne žele da im se dece žene ili udaju za neku drugu naciju ili veru, pa radije izaberu nekog iz zajednice čiju familiju poznaju i ko im se sviđa.

- Ako je manja zajednica, događa se da se venčavamo i međusobno, s rođacima, ali to je danas u Irskoj retkost - rekla je i dodala da u svakom slučaju devojke moraju uraditi ono što im roditelji kažu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.