"I MOJ PRIJATELJ JE BLUDNIČIO SA BIKOM": Poznati POLITIČAR nakon SMRTI DEČAKA (11) ZGADIO ČITAV SVET HOROR IZJAVOM!
Dečak, Foto: Profimedia

jezivo

"I MOJ PRIJATELJ JE BLUDNIČIO SA BIKOM": Poznati POLITIČAR nakon SMRTI DEČAKA (11) ZGADIO ČITAV SVET HOROR IZJAVOM!

Šokantni incident rezultirao je smrću 11-godišnjaka, a bolestan snimak objavljen je na internetu

Objavljeno: 20:21h

Poznati indonežanski političar se izvinio zbog zapanjujućih javnih komentara koje je dao nakon smrti dečaka primoranog na s*ks sa mačkom.

Šokantni incident rezultirao je smrću 11-godišnjaka prošle nedelje u provinciji Zapadna Java. Utvrđeno je da su ga nasilnici naterali na stravičan čin.

Nakon što su monstrumi sve snimili i postavili na internet, dečak je odbio da jede i na kraju preminuo. Pretpostavlja se da je uzrok bila teška depresija.

Viceguverner Zapadne Jave Uu Ružanul Ulum morao je da se izvini zbog nečuvenih komentara koje je dao nakon bolesnog zločina i tragedije, prenosi indonežanski sajt Coconuts.

On je sugerisao da je jedina stvar koju mučitelji nisu smeli da urade bila objavljivanje snimka na internetu.

Tokom vikenda, on se sastao sa porodicom žrtve u gradu Tasikmalaji. Ali umesto da im ponudi svoje saučešće, okupljenim medijima je poslao drugačiju poruku.

– Kada smo bili u tim godinama, naravno da je bilo maltretiranja. Samo da znate, čak je i moj prijatelj bludničio sa bikom u Cikatomasu. Moj komšija je bludničio sa svojom kokoškom kada je bio u osnovnoj školi. To su samo deca koja se šale. To je normalno – kazao je u skandaloznoj izjavi guverner.

Bik
Bikfoto: Rina

Takođe je pozvao porodicu žrtve da odustane od tužbi protiv nasilnika, zarad budućnosti dece, i umesto toga pozvao policiju da krene za onima koji su pomogli da video postane viralan.

Međutim, u ponedeljak (25. jula), napravio je nagli zaokret nakon burne reakcije javnosti zbog njegovih komentara. je tvrdio da se samo šalio.

– Ono što sam hteo da kažem dok sam se šalio sa novinarima je da je normalno da se deca zadirkuju. Izvinjavam se zbog svoje izjave, jer kada sam bio klinac ruganje jedno drugom je bilo normalno, iako je pogrešno. Žao mi je zbog moje greške – kazao je Ulum na konferenciji za medije.

Policija je saopštila da je do sada identifikovala trojicu nasilnika, iako još nije podneta krivična prijava.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.