ROĐENA JE SA DVA POLNA ORGANA, KAMERA SVE SNIMILA: Kad OVO radi duplo, evo kako muškarci REAGUJU (VIDEO)
Amerikanka, Foto: Printscreen/TikTok

šok

ROĐENA JE SA DVA POLNA ORGANA, KAMERA SVE SNIMILA: Kad OVO radi duplo, evo kako muškarci REAGUJU (VIDEO)

Lijen kaže da su i muškarci i žene na TikToku fascinirani činjenicom da ima dve vagine, ali da zbog svog stanja nema sreće u ljubavi.

Objavljeno:

Žena koja ima dve vagine otkrila je sve što joj leži na duži i javnog govorila o svojim iskustvima - od toga da ima dve menstruacije i mora da stavlja dva tampona, do problema sa kojima se suočava u krevetu!

Lijen Bel (37) ima dve vagine, dve materice i dva grlića. To je, zapravo, veoma dobro iskoristila da na platformi OnlyFans postane ultra popularna i da zarađuje ogromne sume novca, što i sama priznaje.

"Odlično zarađujem zbog dve vagine", rekla je Lijen u jednom od videa koje je objavila na TikToku, gde inače često objavljuje razne informacije u vezi sa svojim stanjem, kako bi edukovala ljude, dok odgovara na razna pitanja koja joj postavljaju.

"Imam dve menstruacije, moram da uradim dva Papa testa, što je zaista nezgodno. Moram da nosim i dva tampona i u suštini, sve radim duplo", pojašanjava ona.

Lijen kaže da su i muškarci i žene na TikToku fascinirani činjenicom da ima dve vagine, ali da zbog svog stanja nema sreće u ljubavi. Štaviše, nekim muškarcima je odbojno njeno stanje, pa su zbog dve vagine prekidali vezu.

Ali, ono što je posebno zainteresovalo njene pratioce na mrežama su njena seksualna iskustva, a Lijen ističe da zbog njenog stanja odnos može biti bolan za muškarce.

"Kada smo pokušali da imamo odnos, moj prvi dečko je udario u ’zid’, za koji tada nismo znali da je septum koji razdvaja moje dve vagine i vrlo je oštar. To je bilo veoma bolno za njega i rekao je da to više neće raditi", ispričala je ova žena, dodajući da dve vagine i nisu "san snova" muškarcima, kako bi mnogi pomislili.

Kako je otkrila da ima dve vagine ?

Već sa 14 godina, kada je dobila prvu menstruaciju, primetila je da je nešto kod nje drugačije.

"Kada sam stavila tampon, udario je u ’zid’, a dešavalo se nekad i da uđe sa strane. To mi je bilo mnogo čudno", priznaje ona.

Da ima dva reproduktivna sistema je saznala kada je imala 28 godina i otišla je kod ginekologa da bi stavila spiralu. Takođe svakog meseca ima i dve menstruacije.

Za sve ove godine naučila je da se bolje "nosi" sa svojim stanjem, pa tako sada stavlja dva tampona, umesto jednog.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.