IZ OVOG RAZLOGA JE UBIO ŽENU! Ovo je istina o ZLOČINU koji je potresao NACIJU (VIDEO)
Sud, ilustracija, Foto: Profimedia / Nebojša Mandić

ISTINA ISPLIVALA

IZ OVOG RAZLOGA JE UBIO ŽENU! Ovo je istina o ZLOČINU koji je potresao NACIJU (VIDEO)

Ona je nakon razvoda nastavila dalje, ali on joj nije dao mira

Objavljeno: 11:04h

Devojka po imenu Sania, bila je pakistansko-američka fotografkinja, koja je nakon razvoda krenula da objavljuje dosta intimnije stvari i činjenice o svom prošlom braku. Njen profil je postao na TikTok mreži viralan, a tu popularnost njen bivši suprug nije mogao da podnese.

- Kad prolazite kroz razvod kao žena iz Južne Azije ponekad se osećate kao da niste uspeli u životu. Način na koji vas zajednica etiketira, nedostatak podrške koju dobijate i pritisak da ostanete s nekim, jer 'šta će ljudi reći' otežava ženama da napuste brakove u kojima nije trebalo da budu u početku - napisala je ona na jednom postu.

Kako se navodi, muškarac prešao 160 kilometara kako bi došao do kuće svoje bivše žene i upucao je, a onda je i sebi oduzeo život. Raheel Ahmad (36), krenuo je u Čikago iz svog doma u Džordžiji prošle nedelje da se suoči sa Saniom Kan (29). Par se razveo u maju, nakon godinu dana od venčanja.

Policajci su otišli Sanijinu kuću oko 16.30 prošlog ponedeljka nakon što su policajci u Alfareti u Džordžiji zatražili proveru Ahmada. Porodica ubice je prijavila njegov nestanak iz predgrađa Atlante u kojem je živeo. Dok su policajci kucali na vrata, čuli su jedan pucanj. Kada su ušli, zatekli su Saniju sa ranom od metka na potiljku i krvlju na licu koja se već osušila, rekao je izvor San-Tajmsu.

Ahmad, koji je pronađen u spavaćoj sobi, takođe je bio upucan u glavu. Držao je pištolj Glok kalibra 9 mm i ostavio je poruku o samoubistvu. Na TikTok nalogu, Sania, je pre nego što je ubijena, dobila poruku od korisnika po imenu Rabiadeel, koji je rekao: "Proći ćeš kroz ovo. Sania je odgovorila: "Ne sumnjam da ću to preživeti."

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.