OVO NEMA NI U NAJŽEŠĆIM FILMOVIMA ZA ODRASLE! Hteli su da PROBAJU TROJKU, pa uradili ovo
Seksi lutka, Foto: Printscreen

DOŽIVEĆETE SRČKU

OVO NEMA NI U NAJŽEŠĆIM FILMOVIMA ZA ODRASLE! Hteli su da PROBAJU TROJKU, pa uradili ovo

Kada je reč o odnosima, postoji šansa da ćete nakon nekog vremena otkriti da ste vi i vaš partner potpuno kompatibilni svuda osim u spavaćoj sobi. Pa šta da radite ako vaša druga polovina ima veći libido od vas?

Objavljeno: 15:29h

Možete da se potrudite da budete u toku sa partnerom, ili biste mogli da uradite ono što je Čar Grej uradila i da kupite lutku za polne odnose koja liči na vas i koja će vam pomoći da ne budete "pod pritiskom".

Ova 23-godišnjakinja tvrdi da je kupila lutku od 1.500 funti za svog muža Kaluma (28) koju će koristiti kada ona nije raspoložena. Par, koji zarađuje za život na OnlyFans-u, dao je ime lutki Di i kažu da je to super način da začine stvari u spavaćoj sobi bez da uključuju neku treću osobu.

Oni tvrde da je Di "zapalila njihovu intimu" i redovno se pridružuje njihovim burnim seansama.

Čar i Kalum, koji zarade i do 70 hiljada funti mesečno na veb stranici sadržaja za odrasle, kažu da su na ovu ideju došli nakon razgovora o grupnim odnosima - ali je Čar bila zabrinuta da bi mogla da bude ljubomorna.

Njihova zlatna sredina bila je kupovina ove lutke.

Oni sada tretiraju Di kao pravu osobu - oblače je u donji veš i haljine, vode je na vožnju kolima i zajedno gledaju njihovu omiljenu seriju "The Inbetweeners".

- Razgovarali smo o tome da začinimo stvari i da imamo trojku ili četvorku, ali kao i većina devojaka, brinula sam se da ću mučiti da vidim Kaluma sa drugom ženom. Bila je to zajednička odluka da kupimo lutku, ali je to bila najbolja odluka i definitivno je poboljšala naš intiman život. Sjajno je jer Kalum ima visok libido i ako nisam raspoložena, on ima Di. Oboje volimo da eksperimentišemo sa njom – i ona se takođe redovno pridružuje našim uzbudljivim sesijama. Ona nije "samo lutka" - mi smo zaista vezani za nju. Pomogla nam je da ojačamo našu vezu - i zapalila naš intiman život, objasnila je Čar, a prenosi Mirror.

Par je kupio lutku preko interneta još u junu, nakon što su prethodno isprobali lutku koja „jednostavno nije radila posao“ za njih. Odlučili su se za realističniji model koji podseća na plavušu Čar.

- Bilo je izbora, ali smo na kraju našli Di, za koju mislimo da liči na mene. Nikad ne osećam ljubomoru jer tu nema emocija – ona nije stvarna, ali je definitivno začinila stvari.

- Di je pozitivno uticala na nas kao par. Ako ništa drugo, ona nas je zbližila, istakao je Kalum.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.