SLAVNA PEVAČICA JE VEĆ GODINAMA MRTVA? Svi tvrde da IMA DVOJNICU, naježićete se! (VIDEO)
Avril Lavinj, Foto: Profimedia

BIZARNO

SLAVNA PEVAČICA JE VEĆ GODINAMA MRTVA? Svi tvrde da IMA DVOJNICU, naježićete se! (VIDEO)

Kanadska pevačica Avril Lavinj (32) može se reći da je postala svetska zvezda čim se pojavila.

Objavljeno: 18:21h

Njen hit "Complicated" je i danas rado slušan a već je generacijama uzor buntovnim tinejdžerima širom sveta.

Ipak, nisu samo pesme zaslužne za to što je Avril već toliko godina popularna. Njena nagla promena imidža i muzičkog pravca mnoge je iznenadila pa su se pojavile više nego bizarne sumnje šta je razlog tome. Naime, ljudi su "skovali" teoriju zavere u kojoj tvrde da je Avril izvršila samoubistvo još 2003. godine i da se punih 15 godina umesto nje pojavljuje njena dvojnica Melisa Valdel.

Teoriju su pokušali da potkrepe tvrdnjama da se pevačica na početku karijere jako teško nosila sa slavom, te je angažovala dvojnicu koja je, kasnije kada je Avril vodila bitku sa teškom depresijom koja je rezultirala samoubistvom, preuzela njen identitet u potpunosti.

Kako priča zaista zvuči suludo, pristalice ove teorije, osim u promeni muzičkog pravca i izgleda potvrdu svoje teorije vide i u detaljima poput drugačijeg oblika njenog nosa i brade, u mladežima ali i tetovažama koje navodno nisu na istim mestima.

Avril nije jedina zvezda koja je postala predmet ovakvih teorija. Pre nje, slične priče su kružile i za Bijonse, Tejlor Svift, Eminema i Pola Makartnija.

Šta vi mislite o ovome? Da li je zaista u pitanju teorija zavere ili verujete da je priča istinita? Pišite nam u komentarima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.